Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Affleck chystá válečnou řežbu


ikona
KarelR
ben affleckcasey affleckred platoon
Američané razí vyprášit kožich Talibanu. Bude z toho další útok na Oscary? 

Ben Affleck patří (společně s Clintem Eastwoodem, Zackem Snyderem nebo Christopherem Nolanem) mezi rodinné stříbro Warner Bros. Mocné studio ho ulovilo hned po Gone Baby Gone a natočilo s ním hitové Město a oscarové Argo, pak ale přišel propadák Pod rouškou noci, jenž doprovázel Affleckův odchod od režie Batmana. Ben stále tvrdí, že bude netopýřího hrdinu nadále alespoň hrát. Teď však máme další důvod věřit, že to mezi nám a Warnery není zas tak veselé.

O co jde? O Affleckův další projekt, jímž má být válečné drama Red Platoon. V centru dění bude špatně položená americká základna mezi Pákistánem a Afghánistánem, na kterou se v říjnu 2009 snesl velký útok Talibanu. Víc než 300 teroristů chtělo Američany rozsekat na maděru, jak už to ale bývá, malá skupinka vojáků jim dala po tlamě. A pak ještě stihla zorganizovat protiútok, aby měl její velitel o čem napsat knihu.

 

Ano, jde o příběh podle skutečných událost se"cenovým" oscarovým potenciálem. A teď přichází ten velký háček - Affleck ho po necelé dekádě u Warnerů chystá u Sony. Scénář Adama Cozarda (Jack Ryan: V utajení, Legenda o Tarzanovi) se prý dočká velkého přepisu a do hlavní role chce Affleck svého čerstvě oscarového bratra Caseyho. A podle všeho to vypadá, že mu v Sony kývnou na cokoliv, jen aby ho od Warnerů dostali k sobě.

Všechno to samozřejmě může být jen poklidná návštěva u konkurence. Po všem, co se stalo od premiéry Batman vs. Superman, by ale nikoho nepřekvapil Affleckův nepokrytý útěk.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace