Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bomba! Český režisér konečně míří do Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
john turturromanchester by the seamartin krejčímísto u moře
Režisér kultovního krátkého filmu Fricasse Martin Krejčí se chystá zkusit štěstí za mořem. A budou u toho tvůrci jednoho z nejlepších dramat posledních měsíců.  

Zatímco českým hercům se občas povede dostat se do Hollywoodu, režiséři zatím měli obvykle smůlu. Karel Roden, Jiří Voskovec nebo Hugo Haas slavili před kamerou celkem slušné úspěchy, ale za ní to není žádný zázrak, pokud nepočítáme dnes už legendárního Gustava Machatého a legendárnějšího Miloše Formana. Jan Svěrák sice dostal po Koljovi šanci, ale rozhodl se zůstat a tvořit doma. A Julius Ševčík se po Normalu motal kolem adaptace Keys to the Street s Gemmou Arterton a Timem Rothem, nakonec však zakotvil u Masaryka. Teď je tu ovšem Martin Krejčí a ten by konečně mohl uspět. 

 

Režisér fenomenálního kraťasu Fricasse totiž bude točit nezávislárnu The True Adventures of Wolfboy, jejímž hrdinou bude dospívající kluk, jenž se rozhodne utéct z domova a zkusit najít matku, kterou roky neviděl. Hlavní roli si zahraje Jaeden Lieberher, jenž se objevil ve filmech Miluj souseda svého, Půlnoční dítě nebo The Book of Henry a brzy ho uvidíme v adaptaci Kingova To. Vedle něj se ovšem na plátně objeví i John Turturro, Chloe Sevigny, Chris Messina a dcera Bona Voxe a hvězda seriálu The Knick Eve Hewson. Projekt vzniká ve společnosti K Period Media, která je podepsaná i pod oscarovým nářezem Místo u moře. Produkce by se měla naplno rozjet už příští měsíc, tak držíme palce. Hodně.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud jste režisérovo Fricasse neviděli, klikněte si. Něco tak vulgárního jako nevidět Fricasse, může udělat jen idiot. (Znalci vědí, ostatní po kliknutí budou vědět taky)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace