Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hellboy mění herce


ikona
Mr. Hlad
hellboymilla jovovichneil marshall
Jedna z oznámených hereckých hvězd nového Hellboye se rozhodla odstoupit od natáčení. A podle všeho to bylo z morálních důvodů. 

Ne, nebojte se, comicsovku Hellboy (podtitul Rise of the Blood Queen je asi pryč) zatím neprovázejí zásadní problémy a pořád platí, že by měla dorazit příští rok, režíruje ji Neil Marshall, jenž slíbil eRkový rating, krev i víc hrůzy, a hlavní role se ujme David Harbour. Ten bude se svým týmem pátrat po čarodějnici z artušovských legend, která se rozhodla zničit lidstvo a navíc vypadá jako Milla Jovovich. A problémy jsou v onom týmu. Vedle Hellboye v něm bude vodní muž Abe Sapien, Alice Monaghan, která dovede slyšet mrtvé a zahraje si ji Sasha Lane, a také major Ben Daimio, bývalý mariňák, jenž se umí měnit v jaguára. A právě s ním jsou teď trošku problémy. 

 

Před pár dny se totiž k roli dostal Ed Skrein, záporák z Deadpoola a nový Kurýr, ten se teď však na naléhání fanoušků (a prý i kvůli vlastnímu svědomí) rozhodl roli opustit. V čem je problém? V tom, že Skrein je Brit jako poleno a Ben Daimio by měl být Američan japonského původu. Na Hollywood se v poslední době snáší hodně kritiky za „bělení“ filmových postav, nejvíc to asi odskákala Scarlett Johansson v Ghost in the Shell, kde měla být hlavní hrdinkou Japonka a Skrein právě kvůli tomuhle od role odchází. Sám prý nechce podporovat trend, že bílí herci hrají postavy, které bílé být nemají a s tím, že by hrál Daimia, by měl zkrátka morální problém. Celé jeho prohlášení najdete tady

 

Těžko říct, jestli o něco zásadního přicházíme. Skrein zatím asi moc lidí nepřesvědčil, že by byl extra dobrý herec a jeho ztrátu nejspíš nikdo moc oplakávat nebude, otázka ovšem je, co teď udělají tvůrci Hellboye. Pokud totiž nepůjdou po herci s asijskými kořeny, nejspíš je čeká mediální peklo. Japonsko-amerických herců navíc moc není a výběr je dost omezený, tak snad Marshall najde někoho zajímavého. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace