Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: To od Stephena Kinga


ikona
KarelR
andres muschiettihororitstephen kingto
Cary Fukunaga (Temný případ) přenechal režii To Andresi Muschiettimu a už brzy si začne trhat vlasy na hlavě... 

Stephena Kinga teď určitě trápí, jak dopadla adaptace Temné věže, dlouho však smutnit nebude. První novináři totiž viděli nové To a hlásí, že se blíží jeden z nejlepších filmů roku. Měli byste se připravit na famózní horor? Tak to v každém případě. Všichni ale navíc zdůrazňují, že výlet na To rozhodně nebude jen o lekačkách.

V první řadě se chválí klub Smolařů, jenž je podle řady kritiků perfektní. Hned na to se mluví o pořádně děsivých a krvavých scénách, zároveň však prý nechybí ani humor a pořádné tlučící srdíčko. To má zkrátka být výbornou podívanou ve všech ohledech. A navrch se začíná špitat o tom, že udělá z Billa Skarsgarda novou hororovou ikonu.

 

Ano, Pennywise je podle všeho tak děsivý, že na něj budete myslet ještě dlouho po projekci. Pokud jste tedy zvažovali návštěvu kina, teď to zní jako povinnost, a i proto se filmu prorokuje zářivá finanční budoucnost. To by mělo s klidem přejet 48 milionů Hotelu Transylvánie 2 a stát se nejúspěšnější zářijovou premiérou. Držme si tedy palce, ať se nám líbí stejně jako první divácké vlně!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace