Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rozpolcený vs. Vyvolený = Skleněný


ikona
Mr. Hlad
bruce willisjames mcavoym. night shyamalansamuel l. jacksonsplit
Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy a M. Night Shyamalan chystají superhrdinský hon na vraždícího magora 

Asi jen málokdo čekal, že se M. Night Shyamalan vrátí do první ligy v takhle velkém stylu. Jeho Rozpolcený byl ale dokonalý hit. Levný, extrémně výdělečný a především dobrý. A navíc nás na konci velmi příjemně překvapil tím, že si s ním Shyamalan pokusil otevřít vrátka k pokračování svého snad nejlepšího filmu Vyvolený. Těsně po premiéře to možná vypadalo jen jako naivní sen, s více než čtvrtmiliardovými tržbami se ale začaly věci rychle hýbat dopředu. A Shyamalan už nějakou chvilku pracuje na projektu Glass, který by měl světy Vyvoleného a Rozpolceného spojit.

 

Universal teď naznačil, o čem Glass bude. Vedle Bruce Willlise a Jamese McAvoye dorazí i Samuel L. Jackson alias křehký a psychopatický pan Skleněný, ale také Anya Taylor-Joy, jejíž Casey jako jediná v Rozpolceném přežila řádění magora, o jehož tělo se rve hned několik osobností. V Glass by měl Willisův David Dunn pátrat po Bestii, té nejnebezpečnější osobnosti ukrývající se v hlavě Kevina Wendella Crumba. Ti dva už se několikrát střetli, ani jeden z nich z toho však zatím nevyšel vítězně. A ukáže se, že ze stínů tahá za nitky právě pan Skleněný, který ví něco, co může obrátit životy obou mužů vzhůru nohama. Do kin dorazí Glass v lednu 2019.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než dostal hlavní roli v Rozpolceném James McAvoy, zkoušelo studio ukecat Joaquina Phoenixe. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace