Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #415 o opicích a nemrtvých


ikona
Mr. Hlad
planet of the apessense8víkendový výplach
Která zvířátka mají zombíci nejraději? Kdy uvidíme znovu opičáka Caesara? A jak si dát před kamerou nejlíp přes držku?  

Vyčerpávající Výplach

Pes týdne
Kolik roztomilých zombie hororů jste viděli? Moc jich asi není, ale minimálně jeden se teď objevil. Dead Friends je příběh nemrtvého hrdiny a roztomilého pejska a jak to tak vypadá, tyhle dva nerozdělí ani smrt.

Natáčení týdne
Člověk tak nějak očekává, že dobře vypadající sci-fi z budoucnosti bude sakra drahé a náročné na výrobu. Nemusí to tak pochopitelně být, ale jen málo filmařů dovede za srandovní peníze pořídit vizuál srovnatelný s první ligou. Když má ale člověk nápady, tak to jde. Takže se inspirujte, pokud chystáte vlastního Blade Runnera

 

Návod týdne
Na MovieZone se trailerům věnujeme už sakra dlouho, takže tak nějak tušíme, jak by měla vypadat povedené upoutávka na blockbuster. Ale pokud si vy sami nejste jistí, tohle video vám to vysvětlí. Jeho tvůrci si totiž tuhle problematiku nastudovali víc než poctivě.

 

Umělec týdne
Will Hughes miluje Tima Burtona, Nicka Parka a digitální modelování. A když se u někoho spojí vášeň, talent a film, je dost slušná šance, že skončí ve Výplachu. U Hughese to rozhodně stojí za to, ale McDonald‘s ním asi nikdy spolupracovat nebude

 

Rány týdne
Trocha síly, správný cíl a odhodlání. Co víc člověk potřebuje k tomu, aby někomu dal pořádně pěstí do držky? V reálu toho o moc víc není, ve filmu to bývá o dost složitější. Pokud vás problematika zlomených nosů a rozmlácených ksitchů zajímá, v téhle videoeseji se o tomhle tématu dozvíte úplně všechno

 

Hra týdne
Je strašná škoda, že Válka o planetu opic není v kinech tak úspěšná, jak by si zasloužila. Jde o jeden z nejlepších filmů roku a tu ignoraci ze strany diváků si nezaslouží. Jak to bude s dalšími díly, to zatím nevíme, už na podzim se však objeví hra Planet of the Apes: Last Frontier, na které pracuje i Andy Serkis. Děj by se měl odehrávat před Válkou, ale po Úsvitu planety opic a vyplní tak dějové mezery mezi oběma filmy. A takhle bude vypadat.

Cestování týdne
Tiia Ohman a Satu Walden jsou bloggerky, cestovatelky a milují Hru o trůny. Takže si jednoho dne řekly, že se vydají na místa, kde se tenhle seriálový fenomén točil a zkusí z toho pořídit pár fotek. Tady je máte. A on vlastně stojí za pozornost celý jejich Instagram

 

Klouzačky týdne
Nikdy jsem nečekal, že budu někdy ve výplachu psát o videu s nejlepšími klouzačkami a tobogany filmového plátna osmdesátých a devadesátých let. Ale píšu. Sice nenapíšu asi nic kloudného než to, že si to video máte pustit, protože krom slavných i skoro neznámých scén se dozvíte, proč v téhle době se ve filmech tak klouzalo, ale to je fuk. Prostě si to pusťte, ať se s tím nepíšu zbytečně. 

 

Nabídka týdne
Netflix sice rád dává prostor ambicióznějším a odvážnějším seriálům, ale ne vždycky to vyjde. Projekt sourozenců Wachowských Sense8 skončil po dvou sezónách. Měl malou sledovanost, stál hodně peněz a prostě se nevyplatilo ho vyrábět. Fandové si sice na příští rok vydupali filmové finále, ale jinak je asi konec. I když možná ne, Wachowští dostali totiž nabídku na další sérii. Jen je trochu problém od toho, společnost xHamster se sice také věnuje filmům, ale v těch jejich se podstatně víc souloží. 

 

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme řešili nejlepší film Jana Svěráka. Celkem s přehledem to vyhrál jeho celovečerní debut Obecná škola. 

 

Dne se podíváme na Adama Sandlera. Oblíbený i nenáviděný komik si prý svým výkonem v dramatu The Meyerowitz Stories říká o Oscara a není to poprvé, co září v seriózní poloze. My bychom chtěli vědět, v jaké vážné roli máte Adama Sandlera nejraději. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace