Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Obi-Wan Kenobi dostane vlastní film


ikona
Mr. Hlad
obi-wan kenobistar warsstephen daldry
Obi-Wan Kenobi, jeden z nejslavnějších rytířů Jedi, dostane vlastní filmové dobrodružství.  

Hvězdné války jsou sice asi nejsilnější filmová značka všech dob a zatím jsme nedostali pořádný důvod k tomu, abychom se přestali těšit na další filmy, ale přetáčky u Rogue One naznačily, že to u Disneyho neprobíhá úplně ideálně. Když pak před pár týdny dostali padáka Phil Lord a Chris Miller a Hana Sola po nich přebral Ron Howard, vypadalo to už na solidní průšvih. Ale brblat začneme, až film uvidíme a nebude se nám líbit. Každopádně i přes tyhle problémy se jede dál a krom Posledního z Jediů, kterého uvidíme letos, Hana Sola, jenž dorazí za rok, a Epizody IX, na níž se můžeme těšit na konci května 2019, se kutí i další spin-offy. 

 

Ten s Boba Fettem, na němž pracoval Josh Trank, bude ještě asi chvíli u ledu, ale vypadá to, že se dočkáme projektu, po němž volají fandové už pár let. Sólovku podle všeho skutečně dostane Obi-Wan Kenobi. Jedi, který víceméně pomohl stvořit Dartha Vadera a pak trénoval Luka Skywalkera, je jednou z nejpopulárnějších a nejzajímavějších postav celé ságy a Ewan McGregor párkrát jasně řekl, že by se k téhle roli ještě rád vrátil. Nikdo ještě neví, jestli dostane příležitost, protože plánovaný spin-off zatím nemá scénář. Ale možná má režiséra, Disney totiž jedná se Stephenem Daldrym. Autor filmů Hodiny, Předčítač a Billy Elliot je možná trošku nečekaná volba, rozhodně ale zajímavá. Námluvy se studiem však teprve začaly, takže je ještě brzy dělat nějaké závěry. Ale kdo se chce začít těšit na Kenobiho sólovku, tak už asi může. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace