Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude z Cate Blanchett čarodějnice?


ikona
Mr. Hlad
cate blanchetteli rothjack black
Rodinná hororová fantasy s Jackem Blackem, Cate Blanchett a Eli Rothem? Těžko říct, jestli se těšíme, zajímavé by to ale být mohlo.  

Kdyby nám před pěti lety někdo řekl, že Eli Roth bude točit nový film s Brucem Willisem, asi bychom se mu trochu vysmáli. Režisér, jehož nejslavnější film je u nás slavný je proto, že se točil v Praze a udělal ze Slovenska zemi podobnou světu Šíleného Maxe, totiž pořád tak nějak nedokázal přesvědčit, že má na první ligu. Z té ovšem nedávno vypadl i Bruce Willis, takže teď jejich remake Přání smrti dává o dost víc smysl. A třeba z toho vyleze i dobrý film. Kdyby nám ale včera někdo řekl, že Eli Roth bude točit s Cate Blanchett, reagovali bychom asi ještě důraznějším kroucením hlavy. Přesto se toho možná dočkáme. 

 

Po Přání smrti se totiž Roth vrhne na projekt The House with a Clock in its Walls a překvapivě to nebude horor, ale rodinná fantasy. Hlavním hrdinou by měl být desetiletý sirotek Lewis Barnavelt, který žije u strýce Jacka Blacka, z něhož se vyklube dobromyslný, ale dost průměrný čaroděj. Lewisovi se však povede omylem oživit původní majitele domu a ti byli mnohem méně sympatičtí. Serenna Izard a její manžel jsou zpátky a chtějí najít hodiny, které jsou kdesi v domě ukryté a mají moc vymazat z existence celé lidstvo. Lewis a jeho strejda tak budou muset o pomoc požádat sousedku Zimmermannovou, která si s magií taky celkem rozumí. A právě tu by si mohla zahrát Cate Blanchett, vyjednávání s ní je ovšem zatím teprve na začátku. V současné době v kinech žádnou rodinnou fantasy sérii nemáme, takže House with a Clock in its Walls by mohlo slavit úspěch, jen z toho Rotha jsme trochu nervózní. Na druhou stranu scénář píše tvůrce seriálu Supernatural Eric Kripke a z toho zase máme celkem radost. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Nízkorozpočtový horor Cabin Fever natočil Roth s kamarády skoro zadarmo. Když se z něj stal hit, téměř o všechny peníze se rozdělil s herci a štábem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace