Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude krýt záda Hellboyovi?


ikona
Mr. Hlad
hellboymilla jovovichneil marshall
Hellboy nepůjde Mille Jovovich po krku sám, pomůžou mu v tom i staří známí i úplně noví parťáci.  

Nový Hellboy: Rise of the Blood Queen dorazí do kin už za rok. Původní filmy Guillerma del Tora byly super, ale komerčně úplně nezazářily, a tak to teď zkouší Neil Marshall, jenž vyměnil Rona Perlmana za Davida Harboura a slibuje temnou, drsnou a eRkovou podívanou, která bude věrná předloze. Nedávno se mu povedlo ulovit Iana McShana do role Hellboyova adoptivního otce profesora Brooma a Millu Jovovich. Ta si zahraje čarodějnici Nimue, která chodila po světě v době, kdy tu čaroval i Merlin, jenž byl jejím učitelem. Kvůli svým ambicím ovšem učitele uvěznila, trochu jí ruplo v bedně a následně ji ostatní čarodějnice zavraždily, rozsekaly na malé kousky a ty ukryly po celém světě, protože kdyby se spojily, Nimue by ožila. Předpokládáme, že k tomu dojde v prvních patnácti minutách. 

 

Hellboy proti ní ovšem nebude bojovat sám. Už Ron Perlman se mohl spolehnout na členy týmu B.P.R.D. (Bureau for Paranormal Research and Defense) a ti dorazí i tentokrát. Vrátí se rybí muž Abe Sapien, i když v tuhle chvíli není jisté, jestli si ho opět zahraje Doug Jones, nebo někdo jiný, hlavně však dorazí dva nováčci. Prvním bude Alice Monaghan, dívka, kterou před lety zachránil Hellboy ze zajetí víl a ona ovládá některé jejich schopnosti, především umí slyšet mrtvé. Dalším nováčkem je major Ben Daimio, celkem významný člen B.P.R.R., bývalý mariňák, který se kvůli prokletí mění v krvežíznivé monstrum. S touhle bandou by mohla být celkem zábava. 

--- 

Vytáhni v hospodě: David Harbour už za sebou jednu comicsovku má. Mihl se v Sebevražedném oddílu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace