Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Transformeří spin-off a záchrana ruské ponorky


ikona
Mr. Hlad
bumblebeecolin firthna obzorutransformers
O čem bude první spin-off Transformerů? Kdo se chystá do pekla? A povede Colinu Firthovi zachránit ruské námořníky?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Woody Allen vás ve své novince Wonder Wheel pozve do New Yorku padesátých let. Podíváme se do zábavního parku a bude u toho i Kate Winslet. Ve sci-fi Extinction napadnou Zemi mimozemšťané a hlavní hrdina zjistí, že jeho i jeho nejbližší chrání podivná síla. 

 

Drama podle skutečných událostí Kursk se bude točit kolem katastrofy ruské ponorky, která skončila na dně moře. A Colin Firth bude dělat všechno pro to, aby odtud dostal námořníky do bezpečí. V dramatu Hastrman se postaví za kameru Ondřej Havelka a režíruje podle předlohy Miloše Urbana. 

 

Pohádková podívaná Čertí brko režiséra Marka Najbrta vám ukáže, co se stane, když do rukou zlých lidí padnou kouzelné vymoženosti patřící peklu. Špionážní drama The Angel vám představí muže, který byl zetěm egyptského prezidenta a přitom stíhal dělat špióna pro Izrael. 

 

Ve spin-offu ze světa Transformers Bumblebee se podíváme do osmdesátých let a zjistíme, jak se vlastně ze žlutého autobota stal jeden z nejzapálenějších bojovníků proti decepticonům. V britské komedii Dead in a Week: Or Your Money Back si zoufalý hrdina najme profesionálního vraha sám na sebe. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace