Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Deadpoola a kultovní sci-fi


ikona
Mr. Hlad
deadpoolneuromancertim millerwilliam gibson
Tim Miller by měl sice točit Terminátora, teď to však vypadá, že se vrhne i na filmovou verzi legendárního sci-fi románu Williama Gibsona 

Režisér Tim Miller natočil prvního Deadpoola a vlastně nic dalšího. Ještě je asi brzy začít řešit, jestli se natrvalo usídlí v Hollywoodu, nebo měl jen kliku začátečníka, ale jisté je, že s ním má filmový svět velké plány. James Cameron si ho vybral jako režiséra dalšího Terminátora, jenž by se měl podle Arnolda začít točit příští rok, ale teď se Millerovo jméno začíná skloňovat v souvislosti s další celkem slavnou látkou. Ale takovou, kterou znají spíš čtenáři než filmoví diváci. Miller by měl totiž točit adaptaci kultovního sci-fi Neuromancer

 

To se chystá už pěkně dlouho a kolem filmu se točil třeba tvůrce Kostky Vincenzo Natali, teď je však na řadě Miller a především hledání scenáristy. Hrdinou Neuromancera je hacker Case, jenž se pokouší vyléčit svůj poničený nervový systém. Dostane možnost zúčastnit se obří kybernetické loupeže, všechno se však začne rychle komplikovat a do situace zasáhnou bývalí vládní hackeři, nevypočitatelné umělé inteligence a možná i bytosti z jiných planet. Neuromancer je absolutní sci-fi klasika, která inspirovala Matrix, Zvláštní dny nebo Ghost in the Shell. Doufejme, že komerční neúspěch toho posledního nijak filmového Neuromancera neovlivní a že to Miller zvládne. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Než Miller začal režírovat, dělal mimo jiné úvodní titulky k filmům Muži, kteří nenávidí ženy nebo Thor: Temný svět. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace