Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude záporák v dalších Avatarech?


ikona
Mr. Hlad
avatarjames cameronstephen lang
Stephen Lang si zopakuje roli plukovníka Quaritche. A zaplnil si diář na sakra dlouhou dobu dopředu.  

Cameronův Avatar je možná největší film všech dob a jeden z nejdůležitějších, minimálně po technické stránce. Železný Jim je ale perfekcionista, a tak na pokračování čekáme už osm let a ještě chvilku to potrvá, než dvojka dorazí do kin. Zatím se počítá s tím, že druhý díl uvidíme v prosinci 2020 a po něm přijdou další tři. Ovšem těch odkladů a změn už bylo tolik, že by nás další odsun nepřekvapil. Víme, že se vrátí staří známí herci a hrdinové, v poslední době k nim přibyli nováčci jako třeba i Cliff Curtis nebo Oona Chaplin a ve druhém díle bychom se měli podívat pod vodu Pandory. Co bude dál? To ví asi jen Cameron, ale jisté je kdo bude kopat za zloduchy. 

 

Vrací se Stephen Lang, což vlastně není žádné překvapení. Už před pár měsíci fanouškům Deadpoola zkazil náladu, když oznámil, že na roli Cabla nemá čas, protože se připravuje na sequel Avatara, kde si má zopakovat roli plukovníka Milese Quaritche. Navzdory tomu, že na konci jedničky byl tuhý. Teď ale Cameron oznámil, že Quaritch bude záporák ve všech sequelech. Samozřejmě je otázka, jak bude vypadat. Může být člověk, dostat vlastního Avatara… těch možností bude asi dost. Vedle toho Cameron řekl, že všechny čtyři díly se budou točit kolem stejných hrdinů a i když se v každém objeví pár nových postav a spousta nových prostředí, v centru dění budou pořád ti samí hrdinové i záporáci. Cameron srovnává vyprávění u nových Avatarů s Pánem prstenů a říká, že zatímco Jacksonova sága byly do značné míry tři příběhy, každý nějak víceméně uzavřený, tohle by měl být jeden obrovský a sevřenější příběh. Normálně bychom začali držkovat a řešit možná trochu velké ambice, ale sakra tohle je Cameron, kdo jiný než on by to měl zvládnout? 

--- 

Vytáhni v hospodě: Krom Langa by se měl vrátit i Matt Gerald, který si zahrál záporáka desátníka Wainfleeta. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace