Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney zdrhá z Netflixu. Jak to bude s Marvelem a Pixarem?


ikona
KarelR
disneylucasfilmmarvelnetflixpixar
Mít licenci na filmy od Disneyho je v Hollywoodu velká výhra. Již brzy ale bude vítěz jen jeden… 

Když se na streamovací službě Netflix začaly objevovat filmy z disneyovské stáje (a jejích „poboček“), uživatelé zajásali. I v Česku se teď dá koukat na Zootropolis, Knihu džunglí, V hlavě, Ant-Mana, sedmé Star Wars nebo třetího Kapitána Ameriku, tohle krásné období se ale možná pomalu blíží ke konci. Co se děje? Nevyhnutelné. Disneyovci chystají vlastní streamovací službu.

Vzhledem k tomu, že Myšák vlastní Marvel, Pixar, Lucasfilm nebo televizní kanál ABC, by tohle sólíčko klidně mohlo fungovat. Zatím se ale mluví jen o čistě disneyovského obsahu, který se v roce 2019 stáhne z Netflixu (a jeho konkurence) a přesune se na zbrusu novou streamovací službu. Tam by v případě úspěchu mohly dorazit i marvelovky, pixarovky nebo Star Wars. To by však byla až případná fáze číslo 2 a navíc se zatím řeší jen severoamerický trh - mimo Kanadu a USA by se (alespoň v dohledné době) nic měnit nemělo.

 

Pokud vás zajímá, jak by to bylo s marveláckými seriály na Netflixu (Daredevil a spol.), ty by tam samozřejmě měly zůstat. Koneckonců jde přímo o výhradního distributora, možná se ale časem objeví na obou službách. U Disneyho si každopádně už zase mnou ruce. Žádné jiné studio nemá tolik obsahu, aby dávalo smysl streamování na vlastní pěst, takže se (v případě, že služba nakonec nebude mít jen čistě disneyovský obsah) hračkářský koncern opět posune o úroveň nad konkurenci.

---

Vytáhni v hospodě: Netflix koupil celý comicsový label Millarworld, takže se pomalu připravte na seriály adaptující Superiora, Nemesis, Starlighta, Chrononauts nebo Supercrooks, protože... k čemu by ten obchod jinak byl?! Jo a teoreticky jsou ve hře i televizní rebooty Kick-Ass a Wanted...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace