Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostaneme akční nářez od tvůrce La La Landu?


ikona
Mr. Hlad
damien chazellela la land
V Hollywoodu sáhli po starším scénáři oscarového režiséra. Tentokrát to nebude o muzice, ale o únosech.  

Damien Chazelle oslavil sice v lednu teprve dvaatřicáté narozeniny, Hollywood mu ale leží u nohou. Jeho hudební drama Whiplash mu vyneslo oscarovou nominaci za scénář a udělalo z do té doby trošku přehlíženého J.K. Simmonse největšího drsňáka Hollywoodu, La La Land pak před pár měsíci pobral šest Oscarů (ten za režii byl pro Chazella) a na pár vteřin byl i Nejlepším filmem roku. Chazelle si teď může dělat, co chce. Příští rok uvidíme jeho drama First Man, ve kterém si Ryan Gosling zahraje Neila Armstronga, prvního člověka, který kdy vstoupil na Měsíc. A nás by vůbec nepřekvapilo, kdyby byli opět ve hře Oscaři. Jeho jméno je teď ale spojené ještě s jedním a dost odlišným projektem. 

 

Půjde o akční thriller The Claim, který Chazelle napsal v roce 2011, kdy ho téměř nikdo neznal, ale dnes je to právě jeho oscarové renomé, co možná tenhle projekt posunulo dopředu. Hlavním hrdinou by měl být chlapík, který se pokouší zapomenout na svou minulost a kariéru zločince a pokouší se sekat dobrotu, hlavně kvůli své dceři. Ta je ale jednoho dne unesena podivnou dvojicí, která tvrdí, že holčička je ve skutečnosti jejich. Režii dostal na starost Ericson Core, který natočil průměrné sportovní drama s Markem Wahlbergem Nepřemožitelný a nepříliš vydařený remake akční klasiky Bod zlomu. Snad to tedy tentokrát dopadne lépe. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Damien Chazelle má sestru Annu, která hraje. Měla malou roli v La La Landu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace