Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další sci-fi pro režiséra Districtu 9


ikona
Mr. Hlad
district 9neill blomkamp
Dalšího Vetřelce se sice nedočkáme, nový projekt Neilla Blomkampa ale taky nevypadá marně.  

To ten exil netrval zase tak dlouho… Není to tak dávno, co Neill Blomkamp řekl, že se chce věnovat svému projektu Oats Studios, kde natáčí krátké a zatím docela dost zajímavé sci-fi filmy a že se s Hollywoodem na chvilku loučí. Vypadala to, že potřebuje nabrat novou energii a zapřemýšlet, co se mu povedlo a co ne. A ujasnit si, proč byl z Chappieho propadák a co se dalo zlepšit na Elysiu. Zdá se však, že už to má všechno za sebou a je připravený se vrátit k velkým projektům. Jeho Vetřelce se sice nedočkáme, ale adaptace knihy The Gone World zní taky dost zajímavě. 

 

Román, který napsal Thomas Sweterlitsch, bývá popisován jako kombinace Počátku a Temného případu a jeho hrdinkou je agentka Shannon Moss, jejímž úkolem je objasnit smrt rodiny příslušníka Navy SEALs. A zjistí, že příslušník elitní jednotky námořnictva byl na palubě vesmírné lodi, která se dokáže pohybovat časem. A právě tyhle cesty možná zapřičinily nejen smrt několika lidí, ale začínají ovlivňovat celý svět a lidstvo. Blomkamp na The Gone World pracoval už před dvěma lety, pak se ovšem o projektu přestalo mluvit, Foxové o něj však evidentně stojí a dokonce by ho rádi viděli v kinech už příští rok. To není moc času na přípravu, tak doufejme, že to režisér zvládne. Další průšvih by mu mohl definitivně zabít kariéru.

--- 

Vytáhni v hospodě: Blomkamp byl zvažován i jako režisér Hobita. Asi by to byl o dost jiný film. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace