Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Villeneuve se zajímá o nového Bonda?


ikona
KarelR
daniel craigdavid mackenziedenis villeneuvejames bondyann demange
O Jamese Bonda se "začínají prát" tři schopní režiséři. Co už mají za sebou? 

Studio MGM oznámilo, že dostaneme novou bondovku 8. listopadu 2019, takže se připravte na dlouhé měsíce dalších spekulací. V první řadě se řeší samotný představitel agenta 007, a tady to zatím vypadá na návrat Daniela Craiga. Jeho účast je podle dvou nejmenovaných zdrojů The New York Times prakticky jistá, tak doufejme, že to není jen další snůška anonymních výmyslů. Těch jsme si za poslední dva roky užili vrchovatě.

Internet každopádně věří, že je Craig potvrzený (ačkoliv to producenti stále neoznámili), takže se pozornost pozvolna přesouvá k režii. Nový scénář Neala Purvise a Roberta Wadea (všechny 4 bondovky s Craigem) určitě projde rukama spousty lidí. V tuhle chvíli ale producenti začali nahánět tři režiséry a nejsou to vůbec marná jména.

 

O Yannu Demangeovi jste zřejmě neslyšeli a neznáte ani jeho válečné drama 71. Mr. Hlad mu ale na ČSFD dal 4/5 a strašně ho vychvaluje, takže by Bond u Demangea rozhodně nemusel být ve špatných rukou.To David Mackenzie je o něco známější, hlavně díky krutému dramatu Perfect Sense a krimi Hell or High Water (u nás jako Za každou cenu), která to dotáhla ke čtyřem oscarovým nominacím. U něho je bondovka asi nejreálnější, se třetím skloňovaným jménem se totiž pojí jeden malý problém.

Správně vám docvaklo, že v titulku zmíněný Denis Villeneuve prostě slíbil účast jinde. Elitní realizátor z Kanady má za sebou parádního Sicaria a ještě lepší Arrival, a jakmile nám v říjnu dodá Blade Runnera 2049, měl by se vrhnout na Dunu. Zrovna adaptace Herbertovy klasiky samozřejmě bývají napůl prokleté, takže se pravidelně odkládají. Villeneuve ale při ohlášení zněl dost odhodlaně, takže dvouletá "pauza" u Bonda nezní moc pravděpodobně.

 

Máte mezi prvními kandidáty svého favorita? Anebo byste vybrali jiný (ideálně reálný) režijní dohled? Dejte vědět v diskuzi, třeba si nás Broccoliovi nechávají překládat.

---

Vytáhni v hospodě: Po netu samozřejmě létají i jména Christophera Nolana a Edgara Wrighta. Ti ale nemají za sebou čerstvou schůzku s producenty a dlouhodobě tvrdí, že by raději dohlédli až na případný reboot.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace