Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kámoška pro Johna Wicka?


ikona
Mr. Hlad
ballerinachad stahelskijohn wickkeanu reeves
Do světa Johna Wicka se chystá další vražedkyně. A mohla by s ní být stejná zábava jako s Keanu Reevesem 

Před pár lety Keanu Reeves na svou kariéru očividně kašlal. Mohl si to dovolit, ale chyběl nám. A pak natočil Johna Wicka. Spolu s kaskadérskou dvojkou Davidem Leitchem a Chadem Stahelskim vypustil do světa šílený akční nářez, který letos následoval. A byl ještě úspěšnější. Víme, že se dočkáme i třetího filmu, který by měl být podle slov tvůrců trošku jiný, ale čekáme od něj velké věci. Konec konců Wickovi půjdou po krku všichni zabijáci světa. Studio Lionsgate má však i další plány. A docela překvapivé. V Hollywoodu se teď strhla malá válka o projekt Ballerina, který údajně trošku připomíná klasiku Brutální Nikita a točí se kolem ženy, kterou vycvičil profesionální vrah k tomu, aby zbavila svět ostatních zabijáků. Hlavně těch, kteří jsou zodpovědní za smrt její rodiny. Výsledek by měl ovšem spíš než Bessonovu mrazivou podívanou připomínat Kingsmany nebo nějakou divočinu od Tarantina.

 

Práva na Ballerinu nakonec skončily u společnosti Lionsgate, kde má domov i John Wick. A studio mělo o projekt zájem hlavně proto, že ho chce zapojit do Wickova světa. A vlastně proč ne? Máme tu filmovou sérii plnou stylizovaných zabijáků a místo pro někoho dalšího, kdo by to kydlil vedle Reevese, by se tam určitě dalo najít. Navíc když to vypadá, že třetí Wick by měla být svým způsobem konečná. Stahelski prohlásil, že pro něj určitě, ale že by bylo lepší, kdyby se k tomu vyjádřilo studio. Ballerina a potenciálně další spin-offy, mluví se třeba i o seriálu o hotelu Continental, by tenhle zabijácký svět mohly živit dál. A nám by to asi vůbec nevadilo. Teď ještě udržet kvalitu a najít dámu, která by to dokázala před kamerou rozjet jako Reeves. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace