Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Annabelle 2 je prý hororová pecka


ikona
KarelR
annabelleannabelle 2conjuringdavid f. sandbergjames wanprvni reakcev zajeti demonu
James Wan zřejmě objevil nového žánrového dříče. 

Hororový vesmír od Jamese Wana má za sebou dva povedené díly V zajetí démonů a mizerný spin-off Annabelle. Druhé sólovky děsivé panenky se ujal David F. Sandberg, jenž má za sebou Zhasni a zemřeš (a před sebou Shazama od DC), prakticky nikdo ale nečekal, že se z ní vyklube něco dobrého.

Výsledek? Annabelle 2 má na Rottenech prvních 11 recenzí a všechny jsou pozitivní. Při průměrném ratingu 8,2/10 se vnadí na hororovou pecku a možná nejděsivější film roku, což je u pokračování takové ždímačky peněz solidní překvápko.

 

PODÍVEJTE SE NA TRAILER ANNABELLE 2

Nová Annabelle je prý nadmíru poctivá a nečekaně vynalézavá duchařina, která má lepší postavy, lepší lekačky a... lepší vlastně úplně všechno. A přestože se jedná o pouhých 11 ohlasů, palec nahoru zvedají i kritici z největších médií, takže to těžko bude nějaké fandovské blábolení.

U nás jde Annabelle 2 do kin už 10. srpna. Pokud jste tedy doufali, že se v druhé půlce léta objeví nějaký dobrý horor, nejspíš jste ho právě našli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace