Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel ulovil Catwoman a Morphea


ikona
KarelR
ant-man and the waspavengers: infinity warblack panthercaptain marvelmarvelthor: ragnarok
Dvojka Ant-Mana se rozrostla o hvězdy Batman se vrací a Matrixu. Koho si zahrají? 

Marvelácký panel na Comic-Conu měl hodinu a půl a fanoušci na něm znovu viděli první trailer Avengers 3. Špatná zpráva zní, že nebyl oficiálně vydán, takže si můžete dát jen 15 vteřin (s Thanosem, Doctorem Strangem, Star-Lordem a Spider-Manem) v kinoripu. Tou dobrou je nicméně záplata v podobě Thora 3, jehož kampaň je čím dál tím ujetější.

Čím tedy Kevin Feige uchlácholil fandovská srdéčka? Žádná velká oznámení bohužel nepřišla, dost času se ale věnovalo dvojce Ant-Mana a Captain Marvel, k nimž jsme dostali pár zajímavých detailů. Nabitější je samozřejmě info u mravenčího superhrdiny, jenž se společně s Wasp vrátí už 5. července 2018. Po dlouhých spekulacích jsme totiž zjistili, že si Janet van Dyne (ztracená matka Hope s tváří Evangeline Lilly) nezahraje Sharon Stone, nýbrž Michelle Pfeiffer, což je... zhruba stejný důvod k radosti?

Pfeiffer mezi nováčky doplní Randall Park jako agent SHIELDu Jimmy Woo, Walton Goggins jako šéf Cross Technologies Sonny Burch a Hannah John-Kamen jako záporačka Ghost. Největší povyk ale způsobilo zběhnutí Perryho Whitea od DC - Laurence Fishburne si totiž zahraje doktora Billa Fostera, který má v comicsech dlouhou historii jako superhrdina Goliath.

No a co Captain Marvel? Ta se bude "prequelově" odehrávat v 90. letech, dostaneme v ní Nicka Furyho s oběma očima (Samuel L. Jackson se bude digitálně omlazovat?!) a záporáky budou zelení Skrullové, odvěcí nepřátelé modrých emzáků Kree ze Strážců Galaxie. Kevin Fiege je předvedl hned na několika concept artech a vypadá to, že budou věrní papírové předloze, tak snad v březnu 2019 nespláčeme na výdělkem.

Víc toho z Marvelu letos nevypadlo, tak doufejme, že ještě přijde nějaký nenápadný dezert, Potěšili by třeba ti Avengers, klidně si ale vystačíme s novou upoutávkou Black Panthera nebo teaserem Ant-Mana a Wasp, jež se po promítání taktéž nepřesunuly na Youtube.

---

Vytáhni v hospodě: V galeriích najdete zbrusu nové plakáty Thora 3 a Black Panthera.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace