Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #411 o Blade Runnerovi a British Airways


ikona
Mr. Hlad
blade runnerguardians of the galaxystar warsvíkendový výplach
Jaké hvězdy létají s British Airways? Kde se staví Star Wars zábavní park? Jaké filmy chystá hvězda dvojky Strážců Galaxie? A jak zní starý Blade Runner?  

Vyčerpávající Výplach

Casting týdne
Druhý díl Strážců Galaxie nám představil pár nových postav a ačkoliv Mantis nebyla úplně materiál pro hrdinku, díky své představitelce Pom Klementieff byla dost roztomilá na to, aby nás bavila. Sympatická herečka má teď našlápnuto k zajímavé kariéře a začíná obrážet konkurzy na další velké projekty. Jen to vypadá, že přichází trošku pozdě.

Trauma týdne
Říká, že v amerických filmech (to jsou ty zlé plné násilí a ne ty naše poctivé české plné člověčenství, že jo mámo!) může hrdina rozstřílet stovky nepřátel, ale musí u toho mluvit slušně. Samozřejmě je to nadsázka, ale ratingy u filmů nejsou jen tak pro nic za nic. Můžeme držkovat, že trojka Postradatelných vyměkla a už nebyla tak krvavá, ale když jde do kina rodina s dětmi, tak tátové a mámy chtějí mít jistotu, že si odtud jejich děcka neodnesou trauma. Přesto se může stát, že příjemný rodinný večer v biografu u nezávadného filmu může někoho pořádně vykolejit

 

Soundtrack týdne
Seriálová Hra o trůny se proslavila hned několika věcmi. Tím, že jde o úspěšnou fantasy podívanou pro dospělé. Tím, že tu může umřít naprosto kdokoliv a naprosto kdykoliv. Tím, že evidentně stojí sakra hodně peněz. A taky hudbou. Chytlavou znělku složil Ramin Djawadi, pokud je na vás ale moc měkká, zkuste si pustit tuhle metalovou úpravu

 

Batman týdne
Už je to pár týdnů, co nás opustil Adam West, představitel seriálového Batmana, který sice nedostal nikdy pořádně příležitost představit se divákům v postkomunistické Evropě, ale za mořem u jeho dobrodružství vyrůstala celá jedna divácká generace. Jedním z fanůd byl i Seth MacFarlane, který s Westem spolupracoval na seriálu Griffinovi, kde West daboval sám sebe. A oba pánové se u toho dost vyblbli, což potvrzuje i tenhle sestřih nejlepších Westových momentů

 

Klasika týdne
Blade Runner je legenda. Jeden z nejlepších sci-fi příběhů, jaký se kdy objevil na plátně. Za pár týdnů tu máme ambiciózní pokračování a to je dost dobrý důvod k tomu, aby se lidé vraceli i k dost možná nejlepšímu filmu Ridleyho Scotta. A vracet se můžou klidně častěji, protože věcí, o kterých se jde u Blade Runnera bavit, je hromada. Tentokrát se podíváme na Vangelisovu hudbu a zvuk. Takže nastražte uši

 

Bezpečnost týdne
Létat s British Airway je radost. Nejen proto, že k téhle značce má člověk tak nějak automaticky větší důvěru než třeba k mongolským nebo súdánským aerolinkám, ale i proto, že vás o bezpečnosti na palubě poučí vedle sympatických letušek třeba Ian McKellen, Gillian Anderson, Chiwetel Ejiofor nebo Thandie Newton.

Bez makeupu týdne
Dáme si decentní bulvárek, v neděli vám to neuškodí. V Hollywoodu a mezi celebritami není místo pro někoho, kdo nevypadá dokonale. Alespoň tak to může na první pohled vypadat, ale i ty největší hvězdy můžou po ránu nebo bez makeupu vypadat jako lidi. Tady se o tom můžete přesvědčit sami. 

Zábavní park týdne
V roce 2016 začala stavba zábavního parku na téma Hvězdné války. Respektive dvou, v roce 2019 se budete moci octnout přímo uprostřed světa Star Wars v Anahaimu a na Floridě a podle disneyho hlavounů jde o nejambicióznější věc svého druhu, jakou kdy stavěli, těšit se můžeme na skutečné domy, přírodu a pocit, že jsme na planetě přímo z filmu. No a takhle nějak by to celé mělo vypadat. 

 

Seriály týdne
Netflix si nejspíš díky seriálovým adaptacím comicsů získal pár milionů nových předplatitelů a jeho majitelé to moc dobře ví. Brzy nejspíš pár dalších fandů přibude, protože se blíží Defenders, chystá se třetí Daredevil, další Luke Cage i Jessica Jones a ještě letos by měl dorazit Punisher. Jo, je na co se těšit. A Stan Lee vám vysvětlí, proč byste se měli těšit taky. 

 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, koho byste obsadili do role záporáka Carnage v comicsovce Venom. Padala zajímavá jména, ať už Robert Knepper, Ben Foster, Domhnall Gleeson nebo Michael C. Hall. Uvidíme, koho Sony nakonec vybere. 

 

Dnes by nás vzhledem k premiéře božího Dunkerku zajímalo, jaký válečný film z druhé světové války je podle vás nejlepší. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace