Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Doom jede sólo?


ikona
Mr. Hlad
doctor doomfantastic fournew mutantsx-men
Po Venomovi to vypadá, že vlastní sólovku dostane další ikonický zloduch ze stránek comicsu. A nebo že by se tu kutil ambicióznější projekt?  

Zatímco Spider-Man si dokázal napravit reputaci a v Sony se můžou po hlavě vrhnout na spin-offy, u Foxů řeší problém. Zatímco X-Menům se daří a dočkají se nejen sequelu, ale i spin-offu The New Mutants a z Deadpoola se stal fenomén, nastartovat Fantastickou čtyřku se nepovedlo. Nová verze od Joshe Tranka totálně vyhořela u diváků i u kritiků a ačkoliv bylo v plánu vypustit do světa pár pokračování, dnes všichni zúčastnění raději dělají, že tenhle omyl neexistuje. Studio sice nedávno oznámilo, že chystá další restart, píše ho Seth Grahame-Smith a film by měl víc cílit na rodiny a na děti, ale teď se ukázalo, že těch plánů je víc. Vlastní film podle všeho dostane Doctor Doom. 

 

Záporák z Fantastické čtyřky toho sice na plátně zatím moc nepředvedl a je fuk jestli mluvíme o verzi Tobbyho Kebbella nebo Juliana McMahona (o té z devadesátek mluvíme určitě), v comicsovém světě jde však o záporáckou ikonu. Victor von Doom, magor s plechovou maskou na ksichtě, je génius, vynálezce, ale i čaroděj a dokonce má ve východní Evropě svou malou zemi a pravidelně se umisťuje sakra vysoko v žebříčcích comicsových zloduchů. Zároveň ale o něm Stan Lee prohlásil, že to není obyčejný záporák. Že sice chce vládnout světu, ale že si sám myslí, že by v tomhle směru odvedl lepší práci než vlády jednotlivých států. Budiž. Každopádně o filmu víme zatím jen to, že ho pro Foxy chystá Noah Hawley, tvůrce seriálových pecek Legion nebo Fargo. On sám k tomu víc prozrazovat nechce a mluví se i o variantě, že ve skutečnosti pracuje na celé nové Fantastické čtyřce. Každopádně ať už dostane na starost ikonického padoucha nebo celou partu, držíme mu palce. Už by to celkem chtělo, aby tahle banda dostala dobrý film. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace