Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Druhý Ant-Man a novinka tvůrce Zjizvené tváře


ikona
Mr. Hlad
ant-manbrian de palmadumbomarvelna obzorupeter dinklage
Kdy se vrátí Ant-Man? Co plánuje Brian De Palma? Jak přežije Peter Dinklage apokalypsu? A dá se vztah zachránit s pomocí stroje času?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

S thrillerem Domino se vrací režisér Zjizvené tváře Brian De Palma. Nikolaj Coster-Waldau v něm bude hledat vraha svého kolegy. A půjde i přes mrtvoly. Ve sci-fi I Think We're Alone Now se Peter Dinklage stane jediným přeživším po apokalypse. Nebo si to alespoň myslí.

 

V comicsovce Ant-Man and the Wasp se na scénu vrací nejmenší a zároveň největší superhrdina marvelovského světa a dostane i novou parťačku. Ve sci-fi romanci Time Freak se bude používat stroj času na to, aby hlavní hrdina zabránil tomu, že dostane kopačky. 

 

Drama The Miseducation of Cameron Post pošle Chloe Grace-Moretz do speciálního tábora, kde by jí měly vytlouct z hlavy její homosexuální orientaci. V hororu Truth or Dare se banda teenagerů stane cílem nadpřirozeného monstra, které se jim povedlo vyvolat během hry na pravdu. 

 

Animovaný Dumbo se dočká hrané verze, o kterou se postará režisér Střihorukého Edwarda a Alenky v říši divů. Ve hvězdně obsazeném dramatu Where'd You Go, Bernadette bude patnáctiletá hrdinka hledat svou ztracenou matku a zjistí pár drsných věcí o její minulosti. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace