Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co čekat od Venoma a Silver & Black?


ikona
Mr. Hlad
Silver & Blackspider-mantom hardyvenom
Spideyho protivník Venom, vražedkyně Silver Sable a zlodějka Black Cat to zkusí na filmovém plátně. Co od nich můžeme čekat?  

Sony i Marvel jsou asi dost rádi, že se Spider-Man vrátil domů. Společný projekt dorazil do kin před pár týdny, líbí se fandům i kritikům, vydělává solidní peníze a na experiment se dvěma díly The Amazing Spider-Man se začíná pomalu zapomínat. Ale je ještě brzy na to začít mít radost, úspěch Spideyho pochopitelně nakopl Sony k tomu, aby chystala další příběhy z tohohle comicsového světa. Je samozřejmě otázka, jak moc bude nebo nebude napojený na ten marvelovský, ale to ať si řeší studia mezi sebou. Před další sólovku Spider-Mana ovšem dostaneme ještě alespoň dva filmy. 

 

O Venomovi víme už celkem dlouho a vzhledem k tomu, že si ho zahraje Tom Hardy, jsme celkem zvědaví. Ztvární tu novináře Eddieho Brocka, jehož tělo obývá mimozemský symbiont, a tak se Eddie občas promění masakrující mašinu. Režie se ujme Ruben Fleischer, jehož Zombieland se nám hodně líbil, a padouchem by měl být sériový vrah Cletus Cassidy, který se po seznámení se symbiontem mění v záporáka jménem Carnage. U Sony teď naznačili, jaký směrem by se jejich Venom měl dál vyvíjet. Mělo by jít o origin a podle Fleishera se příběh hodně inspiroval doktorem Jekyllem a panem Hydem a filmy Johna Carpentera a Davida Cronenberga. Eddie Brock se tak bude asi hodně rvát sám se sebou a Tom Hardy dostane příležitost pořádně se vyřádit, výsledek uvidíme příští rok v říjnu. 

 

U Sony ale plánují i Silver & Black, comicsovou týmovku, ve kterém se sejdou lovkyně válečných zločinců a nájemná vražedkyně Silver Sable a profesionální zlodějka Black Cat. Zatím netušíme, kdo si je zahraje, ale režisérka Gina Prince-Bythewood naznačila, co máme očekávat. Chystaný film přirovnala ke klasice Thelma a Louise Ridleyho Scotta a k buddy movie Půlnoční běh. Prý máme čekat příběh dvou žen, které si v životě prošly pár ošklivými věcmi a nemají se vzájemně zrovna v lásce, okolnosti je však donutí spolupracovat. Mělo by se řešit i to, jak se z obou holek vlastně stalo to, čím jsou v comicsu, tedy vražedkyně a zlodějka. Je každopádně fajn, že v Sony odkoukali od Marvelu i jejich přístup k budování filmových vesmírů a pokusí se každý film pojmout jako trošku jiný žánr. Teď ještě aby ty filmy byly dobré...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace