Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nolanův Dunkerk je podle recenzí mistrovské dílo


ikona
KarelR
christopher nolandunkerkdunkirktom hardy
Christopher Nolan zfilmoval stěžejní evakuaci druhé světové války. A nejspíš nás to všechny rozemele. 

O nadšených ohlasech na Dunkerk už jsme jednou psali, teď ale nastal čas na opáčko. Na internet totiž dorazily první recenze, které Nolanův válečný biják pasují na mistrovské dílo a jeden z nejlepších (ne-li nejlepší) film letošního roku.

Sem tam se kupodivu mluví i o nejlepším filmu od slavného režiséra nebo alespoň o brilantním thrilleru, k němuž směřovala celá Nolanova kariéra. 46 ze 47 dosavadních recenzí přitom zvedá palec nahoru a vyloženou peckou je průměrný rating, jenž startuje na famózní cifře 9,1/10.

 

Dunkerk samozřejmě bude časem klesat a určitě se objeví další diváci, kterým v něm bude chybět potřebné emocionální jádro. Většina lidí by ho ale měla vzývat jako střihačské a režijní veledílo, jež člověka na 107 minut přiková do sedačky a znovu ho utvrdí v tom, že je Nolan prostě jinde.

V příštích dnech vás čekají naše tradiční dojmy v textu i ve videu a nevyhnutelná recenze. Zůstaňte tedy na příjmu a co nejdřív nám pak dejte vědět, jak moc Dunkerk smetl vás.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace