Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nový Tarantino?


ikona
Mr. Hlad
quentin tarantino
Režisér Hanebných panchartů a Pulp Fiction si vezme do parády prvotřídního magora Charlese Mansona.  

Quentin Tarantino je pochopitelně borec. A je jedno, jestli mluvíme o tom Tarantinovi, který natočil Pulp Fiction, nebo o tom, jenž je zodpovědný za Osm hrozných. Už pětadvacet let je tenhle držitel dvou Oscarů originální, překvapující a svůj. A už pětadvacet let vyhrožuje, že natočí pouze deset celovečeráků a pak se na to vykašle. Zbývají dva. V minulosti se teoretizovalo, že jeho devátý film by zase mohl být western nebo nově gangsterka ze třicátých let, vypadá to ale, že se podíváme na konec let šedesátých a že Tarantinův film se bude točit okolo události, která šokovala celou Ameriku. Název zatím nemá, zabývat by se ale měl Charlesem Mansonem, který spolu se svou partou magorů ubodal 8. srpna 1969 těhotnou manželku Romana Polanského Sharon Tate a o dva roky později za to dostal doživotí. 

 

Scénář by prý měl být o dost jiný než to, na co jsou diváci u Tarantina zvyklí. Produkci obstarají Harvey a Bob Weinsteinovi, kteří se teď pokouší spojit kvůli financování s nějakým dalším studiem a údajně se už začalo vyjednávat s herci a oslovení byli Brad Pitt a Jennifer Lawrence. Koho si zahrají ovšem nikdo prozradit nechce, jisté je snad to, že Lawrence by neměla ztvárnit Sharon Tate. Pokud vám to celé připadá na Tarantina trošku nuda, tak zatím neplašte, vylézt z toho totiž může cokoliv. Vražda Sharon Tate inspirovala Texaský masakr motorovou pilou, takže kdyby chtěl Quentin skládat poctu hororům, tak může. A člověk, který se nebál v Hanebných panchartech přepisovat historii a rozstřílet Hitlera na kusy, bude s příběhem podle skutečné události nejspíš vždycky nakládat tak trochu po svém.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace