Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Daniel Craig znovu jako James Bond?


ikona
Mr. Hlad
christopher nolandaniel craigjames bond
Daniel Craig se údajně domluvil s Barbarou Broccoli a za dva roky vyrazí zpátky do akce. Nebo ne? 

Už je to rok a půl, co jsme viděli poslední bondovku Spectre a moc velkou radost nám neudělala. Určitě bychom ale byli raději, kdyby se agent 007 vrátil a pokusil se napravit si pošramocenou pověst, než aby se několik let vůbec nic nedělo. Už během natáčení Spectre prý Daniel Craig držkoval, že ho Bond nebaví a i na nezúčastněné režii Sama Mendese bylo vidět, že to není úplně ono. A doteď vlastně nevíme, co se bude dít dál. Čas od času se ovšem objeví informace o tom, že Craig ještě do jedné bondovky půjde. A teď ji tu máme znovu. 

 

Ačkoliv se propírají i drby o hledání náhradníků, další bondovka prý bude zase Craigova. "Prý" si pro jistotu podtrhněte, protože i tentokrát se bohužel pohybujeme ve světě neověřených informací a neoficiálních zpráv. Podle bulvárního magazínu The Mirror se však Craig údajně dohodl s producentkou Barbarou Broccoli a pětadvacátá bondovka se tak může pohnout dopředu. Natáčet by se prý mělo už příští rok a s premiérou se počítá na rok 2019, což zní to hezky, tak doufejme, že to nejsou kecy. 

 

No a aby těch bondovských novinek nebylo málo, své k tématu řekl i Christopher Nolan, který se v minulosti už párkrát zmínil, že by si agenta 007 rád vzal do parády. Prý je hodně velkým fandou Bonda a těší se na každý film. Určitě by byl ochotný postavit se za kameru, ale musely by k tomu být ty správné okolnosti. Podle Nolana by musela nastat situace, kdy by Bond potřeboval nějaký restart. Jednoduše když by „bondovská série potřebovala Christophera Nolana.“ Těžko říct, jestli z toho někdy v budoucnu něco bude, ale je jisté, že po Craigovi, ať už to bude kdykoliv, ten restart přijde. A kdyby měl Nolan čas, nejspíš by se režii nebránil. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Podle The Mirror by Barbara Broccoli ráda opět ukecala k titulnímu songu zpěvačku Adele, která nazpívala ústřední píseň ke Skyfall. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace