Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Další X-Meni a pohádka s Keirou


ikona
Mr. Hlad
john cenakeira knightleymila kunismorgan freemanna obzorux-men
S kým se porvou X-Meni v dalším filmu? Jaká hvězdně obsazená fantasy pohádka se chystá? A proč vám John Cena může rozbít držku?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii The Spy Who Dumped Me se Mila Kunis podívá do Prahy, kde zjistí, že její bývalý se ve skutečnosti živí jako James Bond. Christina Ricci zjistí v thrilleru Distorted, že se John Cusack pokouší manipulovat s jejím psychickým zdravím. Nebo jí skutečně hrabe? 

 

Fantasy The Nutcracker and the Four Realms slibuje výpravu do světa perníkových vojáků a spousty hvězd v čele s Morganem Freemanem a Keirou Knightley. V hororu Slender Man bude hrdiny zabíjet bubák, kterého vymyslel internet.

 

Sci-fi The Darkest Minds vás vezme do světa, kde mají děti nadlidské schopnosti a musí žít v koncentračních táborech. To se ale možná brzy změní... V komedii The Pact budou John Cena a pár dalších tatíku zjišťovat, že jejich dcery si chtějí na maturitním plese štrejchnout. A tátové udělají všechno pro to, aby se tak nestalo. 

 

Nejnovější díl comicsové mutantské ságy X-Men: Dark Phoenix nás vezme do vesmíru, ale hrdinové budou hlavně bojovat proti Jean Grey, ze které se stala děsivá a téměř nezastavitelná Dark Phoenix. Animák Smallfoot vás pozve do světa sněžných mužů, kteří pátrají po mýtických bytostech jménem lidé. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace