Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastická zvířata míří do Evropy


ikona
Mr. Hlad
eddie redmaynefantastic beastsharry potterjohny depp
Kteří staří hrdinové se vrátí? Jací nováčci se objeví? A do jakých zemí se podíváme?  

Ačkoliv jsem já osobně nebyl z filmu Fantastická zvířata a kde je najít bůhvíjak nadšený, fandové Harryho Pottera vzali kina útokem, a tak se můžeme v budoucnu těšit na dalších sedmačtyřicet dílů, dvanáct spin-offů, šest crossoverů a devět remaků. Nebo tak nějak. Každopádně dvojku uvidíme už za rok. Vrací se k ní režisér David Yates, hlavní roli si zopakuje Eddie Redmayne a objeví se i hrdinové z jedničky v podání Katherine Waterston, Dana Foglera, Alison Sudol a Ezry Millera. I když ten bude mít asi k hrdinovi daleko. Vrátí se i Johnny Depp jako superzlý čaroděj Gellert Grindewald a už nějakou dobu víme i o účasti Juda Law, jenž si zahraje mladého Brumbála. A teď tu jsou další novinky. 

 

Děj se má odehrávat v roce 1927 pouhých pár měsíců po prvním dílu a Grindewaldovi se už povedlo vzít roha a teď se někde skrývá a snaží se získat na svou stranu pár mocných spolubojovníků. Po jeho stopě se má vydat Albus Brumbál, jenž se rozhodne ukecat do honu na zlého čaroděje i odborníka na magickou faunu Scamandera. Děj by se měl odehrávat především v Londýně a v Paříži a jeho podstatná část prý diváky vezme do kouzelnického cirkusu, kde se objeví pár nových hrdinů. Obrovitý Olafur Darri Olafsson by sice z fleku mohl hrát Hagrida, ale prý ho čeká role šéfa cirkusu, kde bude vystupovat Claudia Kim z druhých Avengers. Islandský herec Ingvar Sigurdsson by pak měl hrát lovce odměn. Těžko říct, jestli půjde o kladnou nebo zápornou postavu. Dvojka Fantastických zvířat dorazí do kin v listopadu 2018.

--- 

Vytáhni v hospodě: Depp tvrdí, že na roli kývl okamžitě, aniž by četl scénář. Prý je obří fanda Harryho Pottera. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace