Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak bude nový Predátor navazovat na starší díly?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerpredatorshane black
Arnolda sice asi nedostaneme, ale The Predator bude na minulé díly navazovat i tak. A docela chytře. 

Většina studií si dvacet sedm let po filmu řekne, že je lepší celou sérii restartovat než točit regulérní pokračování. Shane Black, scenárista Smrtonosných zbraní a Posledního skauta a režisér třetího Iron Mana, má ovšem jiný názor. Už chvilku pracuje na oživení značky The Predator a celou dobu tvrdil, že jeho film bude na ty předchozí dva navazovat a nejen tím, že půjde o drsné eRko. Námluvy s Arnoldem Schwarzeneggerem nakonec podle všeho nevyšly (stejně si myslím, že se tam objeví), ale napojení na starší filmy nakonec dostaneme. A docela stylové. Ve filmu se totiž objeví Jake Busey. 

Počítám, že na nějaké nadšené výkřiky nedošlo, ale to celkem chápu. Jake Busey není žádná velká hvězda, ačkoliv pár zajímavých filmů na kontě má a třeba v Přízracích Petera Jacksona nebo ve Hvězdné pěchotě byl vyloženě skvělý. V The Predator si zahraje vědce, jehož křestní jméno neznáme, ale příjmení bude na 99% Keyes. A fandové dvojky asi zpozorněli, protože právě v ní se objevil Peter Keyes, agent CIA, který se pokoušel predátora chytit a moc mu to nevyšlo. A zahrál si ho Gary Busey. Sám Jake tvrdí, že když mu Black zavolal, hned řekl, že na něj nemají prachy, ale že pro něj mají roli, která je pro něho ideální.  A protože jinou podobou příležitost jít až takhle ve stopách táty asi už nedostane, kývl na to. Jo a mimochodem taky slíbil, že Blackova trojka má zatraceně blízko k prvnímu filmu. Jestli nekecá, to zjistíme na začátku srpna 2018. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Nabídku na hlavní roli dostal prý i zápasník MMA Conor McGregor, ale nevyšlo to kvůli penězům a plnému kalendáři. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace