Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Dostane James Bond filmový vesmír?


ikona
KarelR
daniel craigjames bond
Nové plány s bondovskou sérií jsou možná daleko větší, než si myslíte... 

Kolem pětadvacáté bondovky je i dva roky po premiéře Spectre rádiové ticho. Broccoliovi stále nepotvrdili, jestli se Daniel Craig vrátí nebo ne, internet tedy žije jen ze spekulací, k nimž teď přibyla jedna hodně zajímavá. Jak jste se dozvěděli z titulku, producenti bondovské série prý zvažují rozjetí filmového vesmíru. Víc v tuhle v tuhle chvíli nevíme, tenhle nápad ale samozřejmě nezůstal bez odezvy.

Americké weby už vymýšlejí sólové filmy pro Moneypenny, Q nebo Felixe Leitera, jenž má mimochodem vlastní comicsy, a v podstatě se smějí tomu, že by něco takového mohlo vzniknout. Na jednu stranu nikdo nepopírá, že je bondovská série hollywoodským artiklem nejvyšší jakosti. Na druhou ale nemá jinou nosnou postavu než agenta 007, takže by se museli od nuly budovat další agenti, kteří.... by se pak s Bondem sešli ve špiónských Avengers?!

 

Celé to prostě zní trochu mimo. Zároveň ale žijeme v době, kdy má filmový vesmír kde co, takže by u jedné z nejstarších filmových sérii nešlo o zásadní překvapení. Kdybyste byli v kůži Broccoliových, jeli byste dál podle dlouholetého mustru? Anebo byste zkusili nový přístup, ať už s Craigem nebo bez něj? Dejte vědět v diskuzi, minimálně debatu si tenhle nápad rozhodně zaslouží.

---

Vytáhni v hospodě: O rozšíření bondovské série se spekulovalo už v roce 2002. Vlastní film měla tehdy dostat agentka Jinx s tváří Halle Berry.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace