Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Hellboy drsňák?


ikona
Mr. Hlad
hellboyneil marshall
Nový Hellboy by měl být věrnější atmosféře předlohy. To znamená, že poteče krev a atmosféra nebude moc veselá. 

Před pár týdny jsme se zčistajasna dozvěděli, že se v Hollywoodu kutí nový Hellboy. Guillermo Del Toro a Ron Perlman s tím podle všeho nemají problém a autor předlohy Mike Mignola pracuje i na nové verzi a to, co o ní víme, se nám zatím docela líbí. Hlavní role se ujme David Harbor, který zazářil ve Stranger Things, ale zaujal třeba i v detektivce Mezi náhrobními kameny nebo v thrilleru Equalizer. Režii obstará Neil Marshall, tvůrce výtečného hororu Pád do tmy, drsné vlkodlačí řezničiny Psí vojáci a těch nejlepších dílů Hry o trůny. Takže se pomalu začínáme těšit a teď máme důvod navíc.

 

Marshall potvrdil, že od studia dostali oficiálně svolení natočit eRko. Původní Hellboyové měli rating PG-13, takže to vypadá že Hellboy: Rise of the Blood Queen bude trošku drsnější zábava. Ale konec konců ony ty předlohy mají k hororům celkem blízko a krví se tam taky nešetří. Marshall má prý z rozhodnutí studia radost a cítí se, jako kdyby mu někdo sundal pouta, zároveň ovšem dodává, že eRkový rating nehodlá vytěžit za každou cenu a násilí a hrůzy se tak dočkáme jen v tom případě, že to bude dávat smysl. Nedávno navíc fandy potěšil i prohlášením, že i jeho Hellboy bude spoléhat především na praktické efekty. CGI ve filmu pochopitelně má být, ale Marshall chce udělat co nejvíc věcí postaru a počítače zapnout až v okamžiku, kdy to bude nutné. S premiérou se počítá už na příští rok a zatím to všechno zní docela dobře. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Marshall řekl to, co jsme všichni tušili. Nebýt úspěchu eRkového Deadpoola a Logana, asi bychom se třetího Hellboye v té podobě, jakou režisér plánuje, nedočkali. Snad těch dospělejších comicsů bude časem víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace