Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #407 o comicsech a Inception


ikona
Mr. Hlad
christopher nolandcmarvelvíkendový výplach
Jak by mohl vypadat remake Nolanova Počátku? Které comicsovky se blíží do kin? A od kdy se Marvel a DC nemají rádi?  

Nacpaný výplach

Kompilace týdne
Wonder Woman, dvojka Strážců Galaxie, Black Panther, Justice LeagueLEGO Batman spousta dalších filmů. Letos a příští rok to bez comicsovek zase nepůjde, ale orientovat se v tom je někdy docela obtížné. Ale nemusí to tak být. Stačí, když si vyhradíte půlhodinu a pustíte si video se všemi upoutávkami na comicsovky od Marvelu a DC, které se letos v kinech objevily, objeví, nebo dorazí příští rok.

Konec týdne
Sci-fi klasika Počátek Christophera Nolana má konec, který nedá fanouškům spát. Je Leonardo DiCaprio pořád v limbu? Povedlo se mu splnit misi a setkal se se svou rodinou? Spadne ta káča, nebo ne? Na tyhle otázky si odpovězte sami, nebo si počkejte na remake. O tom se sice v Hollywoodu zatím neuvažuje, pokud by však někoho napadlo natočit novou verzi, je celkem jisté, že kovovou káču v něm už neuvidíme

 

Režisér týdne
Wes Anderson má hodně osobitý styl. Ne každému sedí, fanoušků má ovšem režisér Grandhotelu Budapešť, Až vyjde měsíc nebo Života pod vodou hodně. A ti největší vidí jeho díla i tam, kde ve skutečnosti nejsou. A když už jsou, tak spíš omylem

 

Dokument týdne
Fascinující a adrenalinem narvaný svět turnajů a exhibicí s jojem úplně nesleduji a nemám to ani nějak zvlášť v plánu. Na triky těch nejlepších se ale kouká dobře, ne že ne. Dokument Doctor B vám představí jedno z největších es v oboru a docela je na co se koukat. Tak si klikněte

 

Adaptace týdne
Když Hollywood oznámí, že plánuje adaptaci nějaké knihy, fandové předlohy z toho obvykle nejsou nadšení. Případů, kdy filmová verze dopadla špatně, je totiž sakra hodně. Ale jsou výjimky. Takové, u kterých byste to nečekali. A daptovat literární klasiku pro mladé diváky, kteří úplně tradiční přístup neocení, může být nakonec docela zajímavé

 

Agent týdne
Agent 327 nepatří mezi ty nejslavnější comicsové hrdiny. Alespoň u nás, doma v Nizozemsku je to hvězda srovnatelná s Batmanem. Jeho příběhy vychází už od roku 1975 a organizace Blender Foundation by ráda natočila i celovečerní film. Ale potřebuje prachy, a tak se rozhodli vypustit do světa tříminutové video Agent 327: Operation Barbershop a na něj nalákat investory. Nám se celkem líbí, ale protože jsme socky, prachy jim asi nedáme.

Realismus týdne
„Není to realistické, tudíž je to blbost.“ Jsou sice lidé, kteří jsou schopni říct něco podobného u Hvězdných válek, ale o těch tu psát nechci a přeji jim, aby prožili dlouhé, úspěšné a šťastné životy někde daleko ode mě. S realismem, respektive s jeho absencí, má ale problém víc lidí. Bylo by ale k něčemu, kdyby filmy vypadaly nebo byly realističtější a opravdovější? Nebylo by to celé kontraproduktivní? Rozmyslete se sami, ale třeba najdete odpověď v téhle video eseji. 

 

Rivalita týdne
Marvel a DC jsou ve svém oboru největší hráči na trhu, takže logicky i největší konkurenti. Bylo by ale naivní myslet si, že jejich vzájemná rivalita začala až u filmu, jsou to pořád hlavně comicsové společnosti, které bojují o přízeň čtenářů a o jejich prachy už pěkných pár desítek let. A tady si o té rivalitě a největších soubojích můžete něco přečíst. 

 

Trailer týdne
Comicsovka Sebevražedný oddíl sice v kinech slavila celkem úspěch a přinesla studiu dost peněz, ale co se kvality týče, čekali jsme od ní o dost víc. Jedním ze zásadních problémů bylo i to, že tým magorů si to rozdal s totálně nevýrazným padouchem a jeho armádou anonymních monster. Kdyby byl ale hlavním záporákem Joker a jelo se na trošku osobnější vlně, možná, že by to celé mohlo fungovat o dost lépe. 

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejoblíbenější dokument, takže se to reálně moc vyhodnotit nedá, ale nejvíc hlasů od vás dostala klasika Michaela Moora Bowling for Columbine a něco urval i tenisový mockumentary úlet 7 days in hell, ale radši se do diskuse podívejte sami, třeba tam najdete nějakou inspiraci. 

 

Dnes se podíváme na kariéru Scarlett Johansson. Její komedie Holky na tahu se sice moc nepovedla, jinak už ale tahle herečka stačila natočit dost povedených filmů. Nás by zajímalo, jaký film se Scarlett Johansson máte nejraději. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace