Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo má nového režiséra


ikona
KarelR
chris millerhan solophil lordron howard
Ze sólovky oblíbeného desperáta nebude komedie, ale klasické velkolepé dobrodružství. Kdo ho natočí? 

Phil Lord a Chris Miller byli předevčírem vyhozeni z natáčení sólovky Hana Sola, jelikož se kreativně rozcházeli s šéfkou Lucasfilmu Kathleen Kennedy a scenáristou Lawrencem Kasdanem. Jejich spory se prý vlekly nějakou dobu a měly vycházet z toho, že pánové příliš improvizovali a sázeli na svůj oblíbený humor, takže se Kathleen bála, že bude film málo připomínat klasické Star Wars. Pikantní detaily nás určitě ještě čekají. Teď ale každopádně víme, že Lorda s Millerem nahradí Ron Howard.

Ano, za kormidlo Malého sokola usedne režisér oscarové Čisté duše, Rivalů nebo Duelu Frost/Nixon, jemuž se v posledních letech příliš nedaří. Na jednu stranu správně připomínáte, že je biografie Hunta a Laudy podle ČSFD 25. nejlepším filmem všech dob. Na druhou ale Howard natočil Dilema, V srdci moře a Inferno, což jsou tři nepříliš chválené propadáky.

 

Howard je dlouholetý přítel George Lucase, který se objevil v jeho klasice Americké graffiti a režíroval pro Lucasfilm fantasy Willow, takže je vcelku pochopitelné, že Kathleen oslovila zrovna jeho. A vzhledem k tomu, že mu dala pod nos jasný hit, se asi nedá divit ani jeho kývnutí. Teď už jen zbývá, aby Howard oddřel poslední tři týdny natáčení, připravil se na 5 (nebo více) týdnů dotáček a voila… stačí malý zázrak a třeba nás nečeká velká spin-offová katastrofa.

---

Vytáhni v hospodě: Lucas Howardovi kdysi nabízel už režii Skryté hrozby.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace