Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spideym to teprve začíná


ikona
Mr. Hlad
kravenmarvelspider-mantom hardyvenom
S kým se porve Venom? Kteří další Spider-Manovi protivníci by se mohli dočkat vlastních filmů? A jaká oscarová hvězda se vrhne mezi comicsy? 

Už za pár týdnů dorazí do kin Spider-Man: Homecoming a Marvel, Sony i jeho fandové doufají, že se Peteru Parkerovi povede zlepšit si reputaci. Ale ať už to dopadne jakkoliv, Spidey se teprve rozjíždí. Tom Holland by se měl své druhé sólovky dočkat v roce 2019 a příští rok v kinech uvidíme Venoma s Tomem Hardym. A ten teď nafasoval záporáka. V MZ Live jsme teoretizovali o účasti Carnage a měli jsme pravdu. Venom alias Eddie Brock a jeho mimozemský symbiont si to rozdají se sériovým vrahem Cletusem Kassidym, který byl odsouzený za jedenáct vražd, ale machroval, že jich má na kontě mnohem víc. A s Cletusem se začne symbiont taky kamarádit, takže pokud vám představa zkrachovalého novináře smíchaného z vražedným organismem z vesmíru připadala dost děsivá, tohle bude jiná liga. Kdo si Carnage zahraje, zatím nevíme. 

 

U Sony ale plánují i další spin-offy. Silver & Black, kde se sejdou lovkyně válečných zločinců Silver Sable a zlodějka Black Cat, bude točit Gina Prince-Bythewood, ale studio by rádo nadělilo sólovky i záporákům Kravenovi a Mysteriovi. Ten první je lovec, který už dovedl skolit všechno, co na světě chodí, létá i plave a v comicsu se rozhodne zkusit dostat i Spider-Mana. V podstatě je to takový psychopatický Tarzan na steroidech. Mysterio je zase specialista na zvláštní efekty a iluzionista, který si trošku tyká i s roboty. Jestli ti dva zvládnou vlastní film, to budeme řešit asi až za pár let, ale trošku to vypadá, že se studio pokouší oživit projekt záporácké týmovky Sinister Six. Akorát opačně.

 

No a pořád to není všechno. Krom hraného Spider-Mana, ať už přímo jeho, nebo sólovek jeho protivníků, se chystá i animák, v němž místo Petera Parekra dostaneme Milese Moralese. Produkují Phil Lord a Chris Miller a víme, že záporáka bude dabovat Liev Schreiber, ačkoliv zatím nikdo nechce říct, kdo tím záporákem bude. A teď k dabérům přibyl i čerstvě oscarový Mahershala Ali z Moonlightu, House of Cards a Luka Cage. Bude toho zkrátka dost. Teď ještě aby se ty filmy povedly...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace