Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Transformers: Poslední rytíř


ikona
KarelR
michael bayprvni reakcetransformerstransformers: posledni rytir
Pátí Transfomeři mají po třech vlažně přijatých sequelech co napravovat. Jak se líbí prvním divákům? 

Dvojka Transformers má na Rottenech rating 3,9/10, trojka 4,9/10 a čtyřka 3,9/10, takže od zámořských kritiků nikdo nečeká ovace u pátého dílu. První recenze (zřejmě kvůli embargu) ještě pořád nedorazily. Na Twitter ale zaútočila kupa lidí, který film viděli na londýnské premiéře, a... strašně se jim nelíbil.

Dopředu je potřeba říct, že to nikoho nešokovalo. Diváci očividně nebyli zarytými fanoušky robotů, ale vcelku obyčejným popcornovým publikem, které hned začalo mluvit o nejhorším blockbusteru od Suicide Squad a zdaleka nejhorším díle Transformerů. Fajnové obsazení se prý topí v totálním zoufalství všude kolem a jeden děsivý Tweet dokonce tvrdí, že se roboti začnou pořádně mlátit až po úmorných dvou hodinách!

 

Objevilo se samozřejmě i pár spokojených reakcí, jež mluví o solidní akční jízdě, která prý dá fanouškům všechno, po čem touží. Světlou stranu Síly ale doprovází komentář "právě jsem Transformers 5 viděl podruhé a líbili se mi mnohem víc, protože jsem konečně pochopil všechny informace a zápletku", což nás nijak zásadně neuklidňuje.

O naše dojmy z pátých Transformerů se s vámi podělíme už zítra. A ačkoliv to s nimi nevypadá moc dobře, upřímně nás ještě neopustila naděje, že to bude alespoň řádně opulentní průměr jako minule.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace