Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: James Bond bojuje o krk a Gerard Butler hledá zlato


ikona
Mr. Hlad
daniel craiggerard butleriko uwaisna obzoru
Kde se sejdou největší akční mlátičky současnosti? Co dělá Daniel Craig v Africe? A jakou legraci na nás chystá autor Okresního přeboru?  
Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

Česká komedie Bajkeři od scenáristy Okresního přeboru vám ukáže, co se stane, když parta mladých milovníků sociálních sítí vyrazí za dobrodružstvím na kola. V Manhunt se k akčnímu žánru vrací legenda legend John Woo. Dostaneme další Hard Boiled nebo Killera? 
 

V dramatu Kings budou Daniel Craig a Halle Berry bojovat o život v Jižní Africe, kde se lidé rozhodli vyjít do ulic a začíná jít o krk. V thrilleru Keepers zjistí Gerard Butler a jeho kámoši, jak moc nebezpečné může být, když najdete na malém ostrově hromadu zlata. 
 

Akční béčko Triple Threat láká na největší filmové mlátičky současnosti. Dorazí Scott Adkins, Tony Jaa, Michael Jai White, Ticher Chan i Iko Uwais. V adaptaci knižního hitu Crazy Rich Asians hlavní hrdinka zjistí, že její přítel pochází z jedné z nejbohatších a nejšílenějších rodin celé Asie. 
 

Komedie Tag se točí okolo party kámošů, kteří spolu už několik let hrají na babu. A letos tuhle hru hodlají trochu oživit tím, že se bude cestovat po celých Spojených státech. V hlavních rolích Jeremy Renner a Ed Helms. John Travolta bude ve Speed Kills závodit na rychlých člunech i kšeftovat s drogovými kartely. 
 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace