Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni lákají hvězdy


ikona
Mr. Hlad
james mcavoyjessica chastainmichael fassbenderx-men
Noví X-Meni budou spoléhat na staré známé, hrdiny z Apokalypsy i nové herecké tváře. A dost zajímavé. 

Comicsovka X-Men: Apocalypse byla pro fandy celkem zklamání. Tvůrci se v ní přesunuli do osmdesátých let, objevil se překvapivě nudný superzloduch a hrdinové s tvářemi mladých herců diváky taky moc nezaujali. Na tržbách se to projevilo, ale pořád by bylo hodně úsměvné mluvit o filmu jako o propadáku. Další film uvidíme příští rok a režii tentokrát obstará scenárista minulých filmů Simon Kinberg. Jisté pak je i to, že X-Men: Dark Phoenix zopakuje jeden z nejslavnějších comicsových příběhů nakousnutý už ve třetím díle, ve kterém se z Jean Grey stane bytost jménem Dark Phoenix a není s ní žádná sranda. To je ale podle všeho jen začátek. 

 

Možná si vzpomenete, že před pár měsíci měli mít noví X-Meni podtitul Supernova a že tvůrci slibovali cestu do vesmíru. Z toho nakonec nesešlo a zdá se, že Dark Phoenix nebude jediná ostrá holka na place (vzhledem k hereckým schopnostem Sophie Turner je to jen a jen dobře). Jessica Chastain totiž dostala nabídku na roli záporačky jménem Lilandra. Jde o potenciální vládkyni rasy Shi’ar, která by ráda usedla na císařský trůn. Bohužel jí v tom brání nejen stejně ambiciózní sestra Deathbird, ale hlavně brácha a právoplatný císař D'Ken, který je sice prvotřídní magor a diktátor, ale i tak byl asi blbý nápad jít mu po krku. Lilandra se tak stala v očích svých lidí zrádkyní a musela se ukrýt na Zemi, kde si celkem sedla s profesorem Xavierem. 

 

Její role v sáze o Dark Phoenix taky není malá, jako jedna z prvních si uvědomí nebezpečí a chce nechat Jean Grey uvěznit a nakonec si to obě dvě dámy rozdají na férovku. Jessica Chastain zatím smlouvu nepodepsala, studio o ni ale evidentně dost stojí a tahle postava by mohla být zajímavá. Už jen tím, že rozhodně nepůjde o jednorozměrnou záporačku. Jestli Chastain nakonec na nabídku kývne, asi zjistíme až za pár dní. Jisté ovšem je, že v nových X-Menech opět uvidíme Michaela Fassbendera, Jamese McAvoye, Jennifer Lawrence i spoustu mlaďochů z minula. Foxové si svoje hvězdy hlídají. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Tvůrci prý se záporáckou roli oslovilí i Angelinu Jolie. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace