Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konec ságy Johna Wicka?


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskijohn wickkeanu reeves
John Wick s námi podle slov tvůrců nebude věčně. Chystá se Keanu Reeves na poslední přestřelku?  

Když se před pár lety objevila upoutávka na Johna Wicka, spadla nám čelist až na zem. Film, o kterém do té doby nikdo moc nevěděl, točili ho kaskadéři, což obvykle dopadá asi jako Univerzální voják: Zpět v akci, a hlavní roli si v něm měl zahrát vyhasínající Keanu Reeves, nakonec uspěl i v kinech. Z Reevese udělal zase žádané zboží, posunul akci o kus dál, přišel s chytrým světem a pravděpodobně překonal rekord headshotů v jednom filmu. Dvojka slavila ještě větší úspěch a Reeves spolu s režisérem Chadem Stahelskim a scenáristou Derekem Kolstadem pracují na trojce. Ale dost možná se takhle sešli naposledy. 

 

Stahelski teď řekl že jsou momentálně ve fázi, kdy se vymýšlí jeden nápad za druhým a čeká se, co z toho vyleze. Zároveň slíbil, že třetí díl bude kreativnější a trochu odlišný než ty předchozí a měl by odpovědět na otázky, co je John Wick vlastně zač, jak se dostal ke své profesi a vůbec řešit hrdinovu minulost. Důležité ale je hlavně to, co odpověděl, když se ho zeptali, jestli bude trojka i poslední. No a prý ano. V hlavách tvůrců jde o závěrečnou část ságy, zároveň ovšem Stahelski tvrdí, že tohle jsou otázky spíš na studio než na něj. Může to tedy znamenat, že po trojce uteče režisér k novým projektům, naposledy bylo jeho jméno skloňováno v souvislosti s novým Higlanderem, a Lionsgate zkusí Wicka dojit bez něj. Otázka je, co na to řekne Reeves. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Před premiérou dvojky se uvažovalo i o seriálu, který by byl prequelem k celé sérii. Možná tedy, že se John Wick přesune na malou obrazovku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace