Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se druhý Top Gun?


ikona
Mr. Hlad
tom cruisetop gun
Tom Cruise naznačil, co čekat od jeho návratu za knipl. O čem by mohl být nový Top Gun? A jak se bude jmenovat? 

Filmový Top Gun Tonyho Scotta je absolutní klasika, která vizuálně vůbec nezestárla, nastartovala kariéru Toma Cruise a zklamala spoustu kluků, kteří se po závěrečných titulcích chtěli přidat k letectvu a zjistili, že k tomu budou potřebovat trochu víc než jen sluneční brýle a drzé chování. Nebýt Top Gunu, nikdy bychom navíc nedostali Žhavé výstřely, takže si místo mezi filmovými legendami stoprocentně zaslouží. O dvojce se mluví už pěkných pár let, ale po smrti Tonyho Scotta to s ní vypadalo všelijak. V poslední době se však zdá, že je pokračování čím dál tím pravděpodobnější. A vlastně už téměř jisté. 

Tom Cruise teď v jednom rozhovoru slíbil, že i tentokrát dostaneme film plný rychlosti, který bude hodně založený na vzájemné rivalitě hrdinů, ale že samotného Mavericka, kterého si pochopitelně opět zahraje on sám, čeká pár zásadních změn. Jo a taky se objevil název. Pokračování vletí do kin jako Top Gun: Maverick. Víc o něm ale zatím nevíme, na druhou stranu nepotvrzené informace se v poslední době objevují celkem často. Například to, že by se v sequelu rád objevil Val Kilmer a zopakoval si roli Icemana, nebo že by to celé mohl režírovat tvůrce TRON: Legacy Joseph Kosinski. V minulosti padl i nápad, že by v sequelu mohl Maverick vést novou jednotku v boji proti dronům, ale o čem to celé nakonec bude, to ví zatím asi jen Tom Cruise. 

--- 

Vytáhni v hospodě: O čem vlastně Top Gun je, vám vysvětlí nejlíp Quentin Tarantino

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace