Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nová Godzilla a vraždící Jeptiška


ikona
Mr. Hlad
charlize therongodzillana obzorurobert redford
S kým se porve nejslavnější filmová obluda? Co dělá Charlize Theron v Mexiku? A které monstrum z Insidious si vybojovalo vlastní spin-off?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V hororu The Nun zjistíte, jak přišla na svět děsivá jeptiška z pokračování V zajetí démonů. A nebude to asi moc veselá podívaná. V Hold the Dark se jeden z nejzajímavějších režisérů současnosti podívá do aljašské pustiny, kde se ztratilo dítě, které teď musí najít zkušený lovec. 

Godzilla: King of the Monsters se objeví nejen titulní megapotvora, ale i další tři zrůdy, které se pokusí změřit s ní síly. Animák Arctic Justice: Thunder Squad se může pochlubit luxusní sestavou dabérů a pořádně ledovou akcí. 

V road movie Kodachrome se otec a syn vydávají na cestu přes půl Ameriky, aby se jim povedlo vyvolat fotky dřív, než zavře poslední fotolab, kde to umí udělat. V thrilleru First Kill si Bruce Willis vyšlápne na Haydena Christensena a bankovní lupiče. 

Akční komedie Gringo láká na drsný příběh z Mexika i na hvězdné obsazení v čele s Charlize Theron. Komediální drama Old Man and the Gun vám ukáže, že Robert Redford ještě nepatří do starého železa a že i ve svém věku dovede vykrást banku nebo utéct z kriminálu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace