Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #404 o Králi Artušovi a Catwoman


ikona
KarelR
víkendový výplach
Kam Logan pohnul se superhrdinskými filmy? Jak se dělal soundtrack Krále Artuše? A co si Martin Scorsese myslí o srovnávání filmů s romány? 

Totálně letní výplach

Soundtrack týdne

Nové comicsárny od DC se chlubí vcelku výraznými soundtracky a Wonder Woman není výjimkou. Rupert Gregson-Williams vzal Zimmerův motiv a vystavěl kolem něj komorní i epické OSTčko, jež by mělo nadchnout nejednoho fanouška papírových sešitů. Račte se zaposlouchat!

Upřímný trailer týdne

Ačkoliv se na řadě míst dočtete, že je Wonder Woman první celovečerák se superhrdinkou v hlavní roli, ve skutečnost má pět předchůdců - Supergirl, Tank Girl, Barb Wire, Elektru a samozřejmě Catwoman, která si konečně vysloužila upřímný trailer.

 

Stárnutí týdne

Nerdwriter se tenhle týden rozpovídal o Loganovi a o stárnutí comicsových filmů a jako tradičně byste si to neměli nechat ujít.

 

Vetřelec týdne

Šití do filmů od Red Letter Media mě nikdy moc nebralo, ale pokud vás tihle pánové baví, můžete si vpálit jejich "dotazový rozbor" nového Vetřelce.

 

Kamera týdne

Jaký je rozdíl mezi obrazem z filmové kamery Arri Alexa a iPhonu 7 Plus? Tady máte vcelku užitečnou srovnávačku.

Hudba týdne

John Williams složil kupu ikonických melodií a čas od času mu je někdo přijde zahrát. Anebo rovnou "zazpívat" jako tihle chlapci z Harvardu.

 

Trailerová tečka týdne

Internet už pár dní kroutí hlavou nad koncem traileru Vraždy v Orient expresu. Jsou Imagine Dragons úplně mimo, anebo k Poirotovi podivně sedí? Ať už si myslíte cokoliv, zkuste pár dalších netradičních voleb.

 

Esej týdne

Douglas zrovna na Facebooku debatuje o tom, jak v Česku vypadá psaní o filmu. Určitě ho tedy potěší, že alespoň v Americe nezanevřeli na zajímavé rozbory - a jeden teď dokonce sepsal sám Martin Scorsese, jenž se rozhodl (se vší uctivou parádou) reagovat na recenzi Mlčení od Adama Marse-Jonese.

 

Zákulisí týdne

Taky jste měli u Krále Artuše pocit, že muselo být nahrávání hudby strašně super? No, očividně bylo, tady máte nové video ze zákulisí!

Duel týdne

Mr. Hlad minulý týden pátral po nejoblíbenější bondovce s Rogerem Moorem. Na první místo se u vás probojoval Moonraker, ti největší fajnšmekři pak zmínili i Agenta, který mne miloval a Žít a nechat zemřít. 

Tentokrát se mrkneme na comicsové filmy a bude to velmi jednoduché. V kinech právě bojuje nadšeně přijatá Wonder Woman, která hodně žehlí pověst celému DC vesmíru, takže ji podrobíme ultimátnímu testu a dáme si duelovou otázku: "Která ze čtyř nových comicsáren od DC je vaše nejoblíbenější?" Svého favorita hoďte do perexu a nezapomeňte připsat pár důvodů.

 

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace