Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted bude stát na Spider-Manovi


ikona
KarelR
Tom HollandUncharted
Shawn Levy měl točit celovečerní Uncharted podle notiček Joea Carnahana. Teď je ale všechno jinak, protože to nepasovalo k nové herecké hvězdě. 

Asi není košér psát do první věty novinky WTF, ale... WTF?! V Sony tak dlouho překopávali filmové Uncharted, jež prošlo rukama několika režisérů, až se rozhodli zahodit nový scénář od Joea Carnahana a natočit prequel s Tomem Hollandem.

Ano, čtete dobře. Dobrodružná jízda s Nathanem Fillionem, Bradleym Cooperem nebo Gerardem Butlerem (prostě kýmkoliv charismatickým) se kompletní ruší a místo toho dostaneme film o tom, jak mladý zlodějíček potká svého budoucího kámoše a mentora Sullyho. V Sony prý doslova vzali flashback z Uncharted 3 (= asi nejnudnější část ze všech čtyř her) a chtějí ho roztáhnout do celovečerní podoby. A jelikož potřebují co nejlépe zpropagovat Hollanda, který má ještě mnoho let hrát Spider-Mana, vyfasoval hlavní roli právě on.

 

Nechci tu teď tvrdit, že Shawn Levy z téhle premisy stoprocentně nevytříská pecku. Zhruba osmdesátiprocentní šance na fail mi ale přijde férová, protože tohle je to úplně poslední, co fanoušci od filmového Uncharted chtějí.

---

Vytáhni v hospodě: Minulý víkend jsem akorát (znovu) dohrál Uncharted 4 a je to genialita na druhou. Kdo ho ještě nemáte za sebou, běžte do toho!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace