Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor opět s Arnoldem?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjames cameronterminator
James Cameron chystá nového Terminátora. Bude v něm místo i pro Arnolda Schwarzeneggera? 

Je to sice jen pár let, co se Terminátor objevil v kinech naposledy, na přeplácané Genisys bychom ale nejraději zapomněli, stejně jako většina fanoušků. Alan Taylor natočil film, který měl sice ambice odstartovat novou sérii, ale dnes raději všichni dělají, že neexistuje. Značky, jako je tahle, však neodcházejí ze světa úplně snadno a davy fanoušků budou vždycky připravené na další pokus vrátit zabijácké cyborgy zpátky do kin. Už nějakou dobu víme, že James Cameron plánuje nového Terminátora a mluvilo se o tom, že za kameru by se mohl postavit režisér Deadpoola Tim Miller. A teď se konečně ozval i Arnold.

 

Ten řekl, že se nedávno s Cameronem sešel a že režisér, který plánuje až do konce života točit sequely Avatara, pracuje na novém Terminátorovi a má pár hodně dobrých nápadů, jak celou ságu posunout dál. A že on sám se v pokračování určitě objeví. Schwarzeneggerovi bude sice v létě sedmdesát, bez něj by to ale asi fakt nešlo, i když pochopitelně nevíme, jak moc prostoru by mohl dostat. Každopádně u Terminátora bude a spolupráce jeho a Camerona je dost dobrý důvod začít se těšit. Arnieho letos uvidíme v komedii Why We're Killing Gunther a v ruské fantasy Viy 2, ale hlavně slíbil, že scénář k Trojčatům bude hotový příští měsíc. A vzhledem k tomu, že tuhle komedii nejspíš nikdo vidět nechce, bylo by dobré s tím Terminátorem pohnout co nejdříve. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Podle Arnolda se pořád pracuje i na Legend of Conan. Prý se přepisuje scénář. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace