Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy bude Venom


ikona
Mr. Hlad
marvelruben fleischerspider-mantom hardyvenom
Nemesis Petera Parkera pojede sólo, v hororovém stylu a s jednou z nejzajímavějších hereckých hvězd před kamerou. 

Někdy stačí fakt málo. Strašně málo. Sólovka Venoma byl film, o němž jsme psali, víceméně jsme počítali s tím, že dřív nebo později dorazí, ale zajímal nás asi jen o malinko víc než novinka Filipa Renče. A teď ho chceme vidět a pokud možno hned. Ale počkáme si alespoň rok. Do kin by měl dorazit v říjnu 2018, natáčení začne letos na podzim a víme, že se děj bude točit kolem Eddieho Brocka, zkrachovalého novináře, jehož život do značné míry kontroluje symbiotický organismus, díky němuž se mění v černé, zubaté a sakra nebezpečné monstrum. Celý projekt dělá Sony sólo, nemá mít vůbec nic společného s Marvelem a slibuje se nejen zajímavý antihrdina, ale i hororovější atmosféra. 

 

No a teď ten důvod, proč se Venom posouvá do kategorie „sem s tím a fofrem.“ Venoma bude hrát Tom Hardy, herec, který dává do svých rolí absolutní maximum a sám tvrdí, že je jeho velký fanoušek. Na place se Hardy často snaží tak moc, že s ním ostatní nevycházejí, má nominaci na Oscara za Revenanta a v Šíleném Maxovi, Bronsonovi nebo v Temný rytíř povstal ukázal, že šílené a agresivní magory, kterým je lepší jít z cesty, umí parádně. Popravdě zrovna jeho bychom u podobného projektu asi nečekali. O to větší ale máme radost a snad to i potvrzuje snahu studia udělat z filmu něco víc než jen další klasickou comicsovku.

Jo a radost nám dělá i jméno režiséra. Venoma totiž pošle do kin Ruben Fleischer, autor brilantního Zombielandu. Po Loganovi a Deadpoolovi jsou v Hollywoodu připraveni přivítat dalšího eRkového comicsového hrdinu, tak toho snad Venom využije. Zatím je to na dobré cestě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace