Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se konec Planety opic?


ikona
Mr. Hlad
andy serkismatt reevesplanet of the apeswar of the planet of the apes
Uzavře Válka o planetu opic povedenou sci-fi ságu, nebo budou opičáci pokračovat dál? 

Upoutávky na Válku o planetu opic vypadají výtečně a slibují velkou blockbusterovou podívanou i silné drama. Lidstvo se tu naposledy pokusí vzdorovat opicím, které pod vedením Caesara chtějí jen žít v klidu svoje životy. Woody Harrelson a jeho lidé však ví, že jejich čas na našem světě možná vypršel, nechtějí se ovšem vzdát bez boje. A tak začíná válka nejen o to, kdo bude pánem tvorstva, ale i o samotné přežití druhu. Opět režíruje Matt Reeves a my se dost těšíme, protože tahle série se nám dokázala dostat pod kůži. S plány na další díly je to však malinko složitější. 

 

Producent Peter Chernin totiž potvrdil, že bude Válka o planetu opic posledním filmem, který se má točit kolem Caesara. Neznamená to ovšem nutně konec celé ságy. Tvůrci se prý chtějí dostat do bodu, kdy by se jejich filmy setkaly s těmi původními a podle Chernina je v jejich filmovém světě dost jiných příběhů, které stojí za to vypravovat. Konkrétní být nechtěl, jak už ale víme, ve Válce o planetu opic se objeví lidská dívka Nova, s níž se v původním filmu spřátelil Charleton Heston. Oslí můstek by tu tedy byl. 

 

Podle Chernina je zkrátka nápadů dost, bude ovšem záležet na tom, jak film uspěje komerčně. Pokud diváci budou chtít, opičáci se vrátí. Jen už u toho nebude Caesar, o Andyho Serkise bychom však přijít neměli. Sám říká, že by se určitě rád vrátil a klidně si může zahrát nového hrdinu. Konec konců i Roddy McDowall v původní sérii ztvárnil Caesara i Cornelia. Takže na třetí opičáky jděte. Kdyby tahle série skončila, byla by to celkem škoda. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace