Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá světová podle J.J. Abramse


ikona
Mr. Hlad
cloverfieldj.j. abrams
Plánuje režisér sedmých Star Wars válečný velkofilm, nebo nás v kině čeká něco trošku divočejšího?  

J.J. Abrams si momentálně dává režijní pauzu, ale nefláká se a jako producent pomáhá na svět dalším dílům Star Wars nebo třeba šesté Mission: Impossible. Na konci října do kin dorazí sci-fi Cloverfield Movie (asi bychom se nedivili, kdyby se ještě přejmenovalo), které možná máte v hlavě zapsané pod starším názvem God Particle. Má se odehrávat ve stejném světě jako Monstrum a Ulice Cloverfield 10 a tentokrát se podíváme do vesmíru, kde parta astronautů odhalí něco, kvůli čemu budou muset bojovat o život. Budou u toho třeba Elizabeth Debicki, Daniel Brühl nebo Ziyi Zhang. 

 

Teď se Abrams pouští do válečného filmu s názvem Overlord. Za kameru se postaví Julius Avery, jehož gangsterka Son of Gun byla docela fajn, a navštívíme Evropu těsně před tím, než se v Normandii vylodili spojenci. Děj se má točit kolem jednotky vojáků, která má zabrat zdánlivě obyčejnou francouzskou vesnici, ale na místě zjistí, že náckové jsou tu ten nejmenší problém. Velké herecké hvězdy tentokrát nedorazí, ale objeví se tu třeba Wyatt Russell, který dělá hodně proto, aby se za něj táta Kurt nemusel stydět, nebo Pilou Asbæk z Ghost in the Shell. Je však dost možné, že nakonec nedostaneme klasický válečný film. Šeptá se totiž, že Overlord by mohl být dalším filmem ze světa Cloverfieldu. A upřímně bitka s mimozemskými potvorami v kulisách druhé světové války a pod dohledem Abramse zní hodně atraktivně. Natáčet se má už tenhle měsíc v Anglii, tak se snad brzy dozvíme, co na těch drbech je. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace