Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash si hledá režiséra


ikona
KarelR
dcezra millerflash
U Warner Bros. rádi angažují zvučná režisérská jména a není divu, že jim nabízejí i velké comicsárny. Koho podle všeho zaujal Flash? 

AKTUALIZACE 2: Billy Crudup podle Warnerů u Flashe zůstává. Uf.

---

AKTUALIZACE: Sam Raimi (a Marc Webb) režii Flashe podle všeho odmítli. A navíc projekt opouští Billy Crudup, což by mohlo znamenat přetáčení jeho scén v Justice League.

---

Včera se na internetu řešilo ladění Justice League (anonymní insideři se stále dohadují, jestli jde o velké přetáčky nebo jen o zcela běžné dotáčky), dnes je na řadě Flash. Sólovku nejrychlejšího superhrdiny od DC opustili už tři tvůrčí týmy (Phil Lord s Chrisem Millerem, Seth Grahame-Smith a Rick Famuyiwa), Warneři se ale nevzdávají a pracují na filmu dál. V tuhle chvíli mají v ruce scénář od Jobyho Harolda (Král Artuš: Legenda o meči) a snaží pro Barryho Allena najít nový režisérský dohled. A jak to tak vypadá, rozhodně nemíří nízko.

Kdo patří do trojice nejžhavějších kandidátů na tuhle práci? Kupodivu Robert Zemeckis, Matthew Vaughn a Sam Raimi! Zemeckisovu jméno se u Flashe skloňuje už pár měsíců, nejde tedy o žádnou novinku. Pořád je ale fascinující, že se o tenhle projekt zajímá, jelikož na otázku, zda už někdy dostal nabídku od DC nebo Marvelu, předloni odpověděl: "Ano, ale nejspíš to není dobrý nápad. Na tyhle filmy nejsou potřeba režiséři, jako jsem já. Proč by mě potřebovali na film, u kterého je jedno, kdo ho vlastně točí?"

 

Auč. Tady by to Warneři asi neměli moc jednoduché, a trochu podobné je to s Matthewem Vaughnem. Ten má sice za sebou x-menovskou První třídu, takže mu comicsový mainstream nevadí, momentálně je ale ponořený do dvojky Kingsmanů a všechno nasvědčuje tomu, že se chce záhy vrhnout i na trojku. Odskok k Flashovi u něj tedy nezní moc pravděpodobně. Což nás přivádí k Samu Raimimu, který... by Flashe reálně mohl natočit?!

Raimi má za sebou tři veleúspěšné Spider-Many, takže by blockbuster o comicsovém vtipálkovi zvládnul levou zadní. Momentálně se věnuje hlavně seriálu Ash vs Evil Dead a chystá Světovou válku 3, tu ale může s klidem odložit, aby si po Spider-Manovi 3 a Mocném vládci Oz trochu rehabilitoval svoji filmovou image. Kdyby Flash nakonec skončil v jeho rukou, byla by to vcelku ideální situace. Látka má totiž ohromný potenciál a Raimi zní jako někdo, kdo by ho určitě dokázal vytěžit.

---

Vytáhni v hospodě: Ezra Miller u Flashe samozřejmě zůstává a Billy Crudup (Flashův otec Henry Allen) také - oba jste ostatně viděli v traileru Justice League. Účast Kiersey Clemons (Flashova přítelkyně Iris West) ale není tak úplně jistá, protože se o film zajímala hlavně kvůli Famuyiwovi, s nímž natočila drama Matroš.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace