Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsovka New Mutants má první herce


ikona
Mr. Hlad
deadpoolgame of thronesnew mutantsx-men
X-Meni dostanou mladší parťáky. K mutantům se přidá hvězda Hry o trůny a nová hororová ikona.  

Loňská comicsovka X-Men: Apocalypse se nepovedla tak, jak by si fandové přáli a patří k tomu nejslabšímu z celé série. Na to, aby tahle banda mutantů skončila, to však nestačilo ani zdaleka. Příští rok se dočkáme X-Men: Dark Phoenix, kde dojde na příběh, který už byl částečně nakousnutý ve trojce a z Jean Grey se tu stane bytost ohrožující celý svět. Deadpool se pomalu chystá sestavit vlastní tým X-Force, ačkoliv tvůrci vyvrátili drby, že bychom se jeho nových parťáků mohli dočkat už ve dvojce. A pak tu máme dlouho chystané New Mutants. Ty bude režírovat Josh Boone, natáčet se začne v létě a víceméně půjde o mladší mutanty, na něž by měl dohlížet Profesor X a opět to budou hrdinové, jejichž schopnosti budou vykoupeny tím, že nejsou psychicky úplně v pohodě a svět se k nim nechová zrovna přátelsky. 

 

Už nějakou dobu se okolo projektu motá pár zajímavých mladých herců, ale až teď je jisté, kdo se objeví oficiálně. A jsou to jména, která už v souvislosti s New Mutants párkrát zazněla. Na palubě jsou se stoprocentní jistotou Maisie Williams ze Hry o trůny a Anya Taylor-Joy z Čarodějnice a Rozpolceného. Ta první si zahraje Rahne Sinclair alias Wolfsbane, mladou dívku ze Skotska, která se mění ve vlkodlaka, ale nemá z toho zrovna radost, protože jako hluboce věřící člověk moc neví, jak se s tím vyrovnat. Taylor-Joy se tu objeví jako ruská dívka Illya Rasputin. Jejím bráchou je obří Colossus, kterého naposledy proudil Deadpool, ona sama si říká Magik a umí se teleportovat a dokonce cestovat časem. Dorazit by měla i mimozemská bytost jménem Warlock, Indiánka Mirage, která ovládá iluze a Sunspot, jenž dovede sluneční energii přetransformovat ve smrtící paprsky. Kdo si je zahraje, zatím nevíme, ale vzhledem k tomu, že kamery se spustí už v červnu, nejspíš se to brzy dozvíme. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Sunspot se objevil už v X-Men: Budoucí minulost. V New Mutants se ale pojede od začátku a Adan Canto si ho tak s největší pravděpodobností znovu nezahraje. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace