Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bomba pro Liama Neesona


ikona
Mr. Hlad
jaume collet-serraliam neeson
Liam Neeson chystá další thriller se svým prověřeným režisérským parťákem. A nevyleze u toho z auta! 

Liam Neeson si evidentně užívá, že se z něj na stará kolena stala akční hvězda. Série 96 hodin sice už skončila, ale nejspíš to po mizerné dvojce a zoufalé trojce nikomu nevadí. Neeson si místo toho našel spoustu náhradních projektů a i když ho čeká i politické drama o aféře Watergate Felt a ambicióznější thriller Widows, který chystá oscarový režisér Steve McQueen a autorka Zmizelé Gillian Flynn, na béčka taky dojde. Začátkem ledna dorazí do kin The Commuter, v němž ztvární obyčejného chlapa, který při cestě do práce zahlédne něco, co vidět neměl, a Hard Powder je zase předělávka svérázné skandinávské podívané Boj sněžného pluhu s mafií. A když můžou Neesona v jeho filmovém řádění inspirovat seveřané, proč by to nemohli být i Španělé? 

 

Jeho novinka s názvem Retribution bude totiž předělávka španělského akčňáku El Desconocido. Má se točit okolo finančníka z Wall Street, který zjistí, že v autě, v němž si veze zadek, je bomba. A že pokud neudělá to, co mu poroučí tajemný hlas na druhém konci telefonu, zemře. Čeká ho tedy hodně divoká jízda, ve které musí riskovat úplně všechno, aby on nebo jeho nejbližší nepřišli k úrazu. Celé to zní jako variace na Nebezpečnou rychlost bez autobusu, ale potenciál pro svižnou akční podívanou tu určitě je. Retribution bude produkovat Neesonův obvyklý parťák Jaume Collet-Serra, jenž s ním natočil Neznámého, NON-STOP i Nočního běžce, tentokrát se však za kameru postaví někdo jiný, na jméno si ovšem budeme muset ještě chvíli počkat. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se z Neesona stal herec, připravoval se na kariéru učitele

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace