Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avatar vítá první hereckou posilu


ikona
KarelR
avataravatar 2avatar 3avatar 4avatar 5cliff curtisjames cameron
Velkolepý návrat na Pandoru ulovil hvězdu (prequelu) Živých mrtvých. 

James Cameron už začal natáčet další dva díly Avatara, které půjdou do kin v prosinci 2020 a 2021. Celkem nás čekají čtyři pokračování, ta dvě zbylá ale uvidíme až v prosinci 2024 a 2025, takže s nimi není potřeba spěchat. Co je naopak velmi aktuální? Casting. A tady je trochu divné, že jsme dosud věděli jen o návratu Sama Worthingtona, Zoe Saldany a Sigourney Weaver.

Kdo jim bude na velkém plátně krýt záda? Dlouhodobě se mluví hlavně o návratu Stephena Langa, teď byl ale konečně oznámen první nováček, jímž se stává Cliff Curtis. Jeho tvář určitě znáte ze Smrtonosné pasti 4, Fontány nebo sci-fi pecky Sunshine, v posledních letech se pak usídlil v seriálu Živí mrtví: Počátek konce. Hereckých zkušeností má tedy dost a na place velkého filmu se rozhodně neztratí.

 

Curtis si v nových dílech Avatara zahraje Tonowariho, náčelníka kmene Metkayina, jenž sídlí na korálovém útesu. Cameron se tak opravdu vydá pod vodu, a asi vám došlo, že Curtise nečeká klasické hraní, nýbrž digitálního hrdina, jehož ztvární mo-capem. Technologicky určitě půjde o krok dopředu a Cameron má celé tři roky na to, aby svůj podvodní svět vyladil k dokonalosti. Musíme proto doufat, že u dvojky neklopýtne, jako expert na pokračování by ale zrovna tady selhat nemusel.

---

Vytáhni v hospodě: Curtis je z Nového Zélandu, takže to na plac nebude mít zrovna daleko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace